1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Röportajlar Hakkında Genel Bilgi

Başlığı 'Akvaryum Kahvesi' kategorisinde Akvaryum Portalı tarafından 4 Aralık 2008 başlatılmıştır.

1. Akvaryum Portalı

Akvaryum Portalı

İsim:
    Akvaryum Portalı
    Merhaba arkadaşlar,

Site yönetimi olarak, siz değerli dostlarımızın bilgilerinden faydalanabilmesi ve tanıması için, akvaryum dünyasının yerli ve yabancı tanınmış üstadları ile röportaj yapma kararı almış bulunuyoruz.

Bu röportajları yaparken, dünya çapında tanınan üstadlarımızdan, forumlarda tanınmış ve işi hakkıyla yapan tüm üstadlara dek bir hedef kitlemiz olacaktır.

Yerli ve yabancı tüm üstadlar ile yaptığımız röportajlar burada yer alacaktır.

Saygılarımızla

AkvaryumPortalı.com Yönetimi

2. bmehmetyavuz

bmehmetyavuz

Ynt: Röportajlar Hakkında Genel Bilgi

Bence burada, yapılacak röportajlar için bir soru havuzu oluşturulmalı ve yapılacak röportajlarda bu havuzdan sorular sorulmalıdır, hatta röportaj yapılması istenen kişilerin listesi de burda el birliğiyle oluşturulabilirse, çok keyifli, yararlı herkese hitap edebilecek bir çalışma halini alır diye düşünüyorum. ;)
    Saygılar, keyifli paylaşımlar...

3. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan

Mesela benim aklıma gelen birkaç soru var.. Çeşit çeşit şahane bitkili tanklar ve ustalar görüyoruz.Başından sonuna kadar herşeye tanık oluyoruz.Fakat bunları biraz daha detaylandırabilirler mi ? Tamam kum katmanları ve araya konan gübreleri kimi zaman görüyoruz.Peki tank kapasiteleri ne kadar , tankın gelişiminde ne gibi takviyeler yapılıyor ? Ne tür gübreler veriliyor , hangi sıklıkla veriliyor , co2 takviyesi hakkında ipuçlarıda alabilirsek çok makbule geçer yani. :) Tabii sırf tank değil duayenlerin kendilerinide tanımak isterim.Kaç yaşındalar , kaç senedir bu hobiyle uğraşıyorlar , en çok hangi zamanlarda zorlanıyorlar , nasıl aşıyorlar ... Benim aklıma gelenler bunlar şimdilik..

Bu imkanı bize sağlayan Akvaryum Portalı yönetim ekibinede çok teşekkür eder , bu takım ruhu zihniyetinin daha nice seneler devam etmesini dilerim.

4. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur

Çok güzel olucağa benziyor. Emeği geçecek arkadaşlaramıza, üstadlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum.

Sayfayı Paylaş