1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Sınava Gireceklere Başarılar

Başlığı 'Hayata Dair Her şey' kategorisinde taygun tarafından 14 Haziran 2009 başlatılmıştır.

1. taygun

taygun Guest

Geç olmakla birlikte yarın (hatta bugün oldu ya.) üniversite sınavına girecek olan arkadaşlara başarılar dilerim. Allah yardımcıları olsun.

Bildiğim kadarıyla Türker girecek.

Başka?

Saygılar

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Anlamlı başlık için teşekkürler Tamer abi, sınava girecek tüm genç kardeşlerimize başarılar dilerim. Oğlum geçen hafta sınava girmişti. Anne babalar için büyük heyecan gerçekten, umarım hiç kimsenin anne babası üzülmez.

3. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    ALLAH(cc) yar ve yardımcıları olsun.

4. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Tüm sınava girecek kardeşlerimize başarılar diliyorum.Allah yardımcıları olsun.. Medarı iftaharımız Türker kardeşimiz bugün biraz terleyecek :) Sınavınız rast gitsin arkadaşlar..

5. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Allah zihin açıklığı versin.

Dünde oğlum sbs sınavına girdi. O bir terlemişse ben dışarda onu beklerken iki terledim. :) Sanırım aileler daha çok heyecanlanıyor. :hasta:

6. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin
    Kendi adıma teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Cevabım sınavdan sonra oldu ancak sağlık olsun...
    ÖSS olsun SBS olsun, sınavlara giren kardeşlerimin-arkadaşlarımın ve büyüklerimin her şey gönlünce olur inşallah.

Biraz değil bayağı terledim Volkan Abi :D

7. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Sınava bende girdim. Bu yıl zorladılar bizi. Bakalım artık kısmet meselesi. Ne yapmışız ne yapamamışız sonuçlar açıklandığı zaman görecez. Tamer abi başlık için teşekkür ederim.

Saygılar...

8. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur
    Bende teşekkürlerimi sunarım. İnşallah sonuçlarımız güzel olur.

9. sezginyavuz

sezginyavuz

İsim:
    Sezgin Yavuz
    İyi dilekleriniz için teşekkürler. Türker arkadaşımın dediği gibi acayip terletti bu sınav. Veremediğim kiloları sınav esnasında verdim. :F

10. brs_95

brs_95

olcay abi bende sbs ye girdim iki hafta önce pazar günü 8,sınıflarinkine:d ben senin oğulunla yaşıtmıyım

Sayfayı Paylaş