1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Sarı Prenseslerim ( ÇOcuklarım benim ) :)

Başlığı 'Malawi Cichlid Forumu' kategorisinde fth-94 tarafından 24 Ekim 2009 başlatılmıştır.

1. fth-94

fth-94

Yer:
    Türkiye
    İsim:
    Fatih BAŞBAĞ
    Resimlere bakmadan önce MAŞALLAH diyiniz...
    Elemtere fiş, Kem gözlere şiş :)
    İşte Resimler... 4 adet sp , kütüğüm ve kırık testim :)
    Testiyi bugun aldım yolda gelirken nazar oldu düştü.... Bende inatım ya bunu akvaryum silikonuyla yapıştırdım. 2 Gün kurusun sonra 1 hafta tuzlu suda bekleticem bakalım ne olcak... Kayada aldım fakat onu koyamadım daha onuda testiyle tuzlu suda beklicem dezenfekte için..
    Filtre ve ısıtıcıyı böyle yerleştirmemi istediler doğru bir şekildemi şuan ?
    Bu arada sabahleyin balıkları akvaryuma koyduğumda 5-6 cm lik balık diğerlerini korkutmuş kovalamış ve üstünlük kurmuştu :) Fakat eminönünden geldiğimde küçük olan 3 balığın beraber gezdiklerini ve büyük balığı korkuttuklarını gördüm. Mazlum büyük balığım filtrenin altında saklanıyor :D
    En son resimdeki testi salınım yaparmı ?
    Neyse daha uzatmıyım... Yorumlar size kalmış...
    naz: DEĞMESİN diyip resimlere geçiyoruz.

Çok buyuk gözüktüklerine bakmayın burda öle çıkmış :D biri 5-6 cm diğerleri 3-4 cm arası

Boy sırasına göre dizilmişler :D hahaha :D

Testinin kıldı bende parçaları yapıştırdım boş kısımda kalan parçalar çok ufalanmıştı bu yüzden boş bıraktım bu kısımda kuma doğru geliceği için sorun olmayacağını düşünüyorum. ( Tarihi esere benzedi :9 Onlarıda böyle birleştiriyorlar ya :D )

2. Tolga55

Tolga55

İsim:
    Tolga EROL

Güzel olmuş.Testiyide koyduktan sonra daha güzel bir akvaryum olucaktır.

3. james_34

james_34 Üstad Üye...

İsim:
    can candaş

Fatih, hayırlı olsun. Ancak o kütükleri akvaryumdan çıkartıp , onların yerine kaya koy ve de kayalardan mağara yap ki balıkların mutlu olsun ;)

4. fth-94

fth-94

Yer:
    Türkiye
    İsim:
    Fatih BAŞBAĞ

Kayada var kütükte gerçi onlar pek kütük sayılmaz ama genede çok teşekkür ederim Türker abiye. Balıklarımıda o getirdi. Kayaları tuzlu suya attım dezenfekte amaçlı 2-3 gün sonra koyucağım kayalarıda. Ayrıca kendim camdan mağara yapıcağım.

5. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin

Fazlası olsaydı getirirdim Fatih. Ama bende olan yavrularda bu kadardı. Yemi çok atıp suyu kirletmemeye özen göster.
    Can Abimin dediği gibi kayalardan mağara oluşturacak şekilde güzel bir dekor yaparsan hem doğal bir görüntü oluşacak hem de balıkların kendini güvende hissedecektir.

6. fth-94

fth-94

Yer:
    Türkiye
    İsim:
    Fatih BAŞBAĞ

Bendeişte ona uğraşıyorum azar azar kaya alıyorum. Testide aldım bugun kırıldı ama akvaryum silikonuyla yapıştırdım ne kadar doğru bilmem ama tuzlu suda bekletip akvaryuma atıcağım bakalım :) Yavular kaç aylık ?

7. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin

O konuda açıkçası fikrim yok :) Karışık duruyorlardı ama ortalama 3 aylık vardır yavrular.

8. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert

Türker ulaştırdığın balıklar için kutlarım seni öncelikle. em34:

Diğer başlıkta teşekkür etmiştim ama Fatih heyecanlı işte fotoğrafları iki başlığında da yayınlamış. :) Düşüncemizi fikrimi ne kadar yazarsak yazalım sorular bitmiyorlar bunlarda. :F

9. fth-94

fth-94

Yer:
    Türkiye
    İsim:
    Fatih BAŞBAĞ

Bunlarda derken :) Biz çaylaklarda :)

10. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert

Çaylak yok burda, bu günün yeni ve genç hobicileri yarının birer akvaryum üstadları demektir. :) Dolayısı ile sizlerin hobi bakışını ve heyecanını canlı tutmak platformların görevidir. ;)

11. fth-94

fth-94

Yer:
    Türkiye
    İsim:
    Fatih BAŞBAĞ

Haklısın Temel abi. :helalolsun:

12. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK

Fatih malawi cichlidlerin ışığa duydukları ihtiyaç minimum derecedir. Yani ışık olmasa da olur. Hatta benim zamanında malawilerle dolu şov akvaryumum dışındaki hiçbir akvaryumda aydınlatma yoktu. Sorun olmadı , olmazda.

Akvaryumunu beğendim. Sade duruyor. Rahatlatıcı... Arkadaşlar gerekenleri yazmışlar. Ek olarak bişey söylemeye ihtiyaç duymuyorum. Balıklarının maşallahları var. Akvaryuma alıştıklarında eminim sana daha fazla seyir zevki vereceklerdir.

Türker kardeşime de yine büyüklüğünü gösterip balık hediye ettiği için , akvaryum hobisinde birine daha yardımcı olduğu için şahsen teşekkür ederim. Favorimsin dostum...

Bu arada fon olayını da düşünsen iyi olur Fatih'im...

Sevgiler...

Sayfayı Paylaş