1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Sarı Prenseslerin Çiftleşmesi (video)

Başlığı 'Malawi Cichlid Forumu' kategorisinde omerguler tarafından 31 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

1. omerguler

omerguler

Anlayacağınız gibi görüntü bana ait değil.. inşallah kameram 2 hafta sonra gelince ben de sizlerle birçok görüntü paylaşacağım.

Yeni başlayanlar için, "çiftleşme nasıl oluyor" diye merak edenler için bence iyi bir bilgilendirme videosu olmuş. benim de etrafımdaki çoğu konudan uzak arkadaşım insanların "çiftleşmesinden" yola çıkarak fikir yürüttüklerine şahit olduğum için paylaşmak istedim. haha:

Sağlıklı balıklar mutlu gülüşler dileklerimle.

http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-sari-prenses-ciftlesmesi/1005107

2. atlantisprensi

atlantisprensi

İsim:
    Volkan ERİKÇİ
    Çok güzel görüntüler. İnşaallah herkes akvaryumunda bu görüntüleri sıkça görür .Ş.

3. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Teşekkür ederiz video için.

4. kaan07

kaan07

İsim:
    Kaan ÖNCÜ
    Vallahi çok teşekkürler.

5. dr_glicocalix

dr_glicocalix

İsim:
    Gökhan Emre ÇAÇAMER

Paylaşım için teşekkürler. Benim de maşşallah naz: , oldukça iyi yavru veren 7 dişi 1 erkekten oluşan beyaz prenses kolonim var. Enteresan olan şimdiye kadar o kadar yavrulamalarına rağmen sadece bir sefer çiftleştiklerine şahit olmam. Çok edepli balıklar doğrusu ben varken ya da odada biri varken çiftleşmiyorlar. :D Hele böyle aydınlık bir ortam da mümkün değil. Ben de çok isterdim böyle bir kayıt yapmayı ama çok gizli saklı yapıyorlar işlerini pala.gif

6. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu

Hastayım bu balıkların çftleşmesine. O uyum,o titreme hareketleri,dişinin yumurtayı döktüğü anda yumurtalarını başka balıklara kaptırmamak için ettiği aceleyi,ne bileyim bu başka bir zevk veriyor insana. Temel hocam; birde beğenmezsin sarı prensesleri. :) Bak bakalım senin balıklarda böyle çiftleşiyormu ? :D

Ömer bey paylaşım için teşekkür ederiz. :cicek:

7. omerguler

omerguler

Yorum yazan, iyi dileklerini paylaşan herkese ben teşekkür ederim. Saygılarımla..

Sayfayı Paylaş