1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Sarı ve mavi prenses kolonim

Başlığı 'Malawi Cichlid Forumu' kategorisinde reis tarafından 9 Eylül 2009 başlatılmıştır.

1. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
  2. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin
    Maaşallah Olcay Hocam naz: Nazar değmesin balıklarına...
    Bu güzel koloninin verimini sormaya gerek yok sanırım :)

Videonun sondan 20. saniyelerinde balıklar pür dikkat video çekimini izliyor. Güzel görüntüler. Teşekkürler hocam.

3. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK

Maşallah. Olcay Abi çok güzel görünüyorlar. Özellikler alfa sarılarına bayıldım. Umarım yavru alıyorsundur bunlardan. Balıklar kaç yaşlarında acaba? Kendi üretimin mi ? Merak ettiğim başlıca sorular bunlar abi. Video için teşekkürler.

Saygılar...

4. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu

Hüseyin,ben dışardan balık almayalı uzun yıllar oldu. :) O yüzden bu balıklar kendi yavrularımdan yetiştirdiğim damızlıklarımdır. ;) Sürekli her sene elimde bulunan türlerin birer batım yavrusunu ayırır kendime damızlık yetiştiririm. Ve bu sayede elimdeki balıkların ırklarını kesinlikle bozmaz,dışardan hiçbir balığı kolonime karıştırmam. burda:gif

Bu balıklar 1 yaşında ve ikinci batım yavrularını tutyorlar ağızlarında şuan.Maviler ise ilk yavrularını tutuyor.Zaten videoyu dikkatli izlerseniz ağzı dolu olanları görürsünüz. ;)

Bulundukları akvaryum 500 litre. Şimdilik mutlu bahtiyar takılıyorlar. :)

5. stablizer

stablizer

Maşallah Hocam,canavar gibi balıkların naz: Sarılara sarı taş,mavilere mavi taş koymuşsun gibi olmuş dekor

6. captainclaw

captainclaw

İsim:
    Hasan Saraç
    Olcay abi balıklar çok güzeller maşallah :) benimde böle olacak mı balıkları huh:m...

7. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu

Olur tabi Allah ın izni ile Hasan. Neden olmasın. ;)

Teşekkür ederim Serdar hocam. :cicek:

8. omuryavuz

omuryavuz

allah nazarlarda saklasın mükemmel uyum içersinde balıklar akjvaryum ışıklandıma fon naz: naz: naz:

9. ivakliamsi

ivakliamsi

Arkadaşlar 3 tane sarı pirensesim vardı 2 dişi 1 erkek ne hikmetse ilk önce erkek son rada dişiler öldü ilk önce yem yemediler sonrada bir köşede durarak öldüler suda problem olsa diyerleride ölürdü anlayamadım bir yanlış mı yapıyorum ? Günde 2 defa yem veriyorum kuru yem kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

10. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert

Bazı durumlarda şaşırıyoruz bu şekilde çünkü haklı olarak akvaryum içindeki bazı balıkların etkilenmediğini veya yeni gelenlerin yaşamadığını görünce şaşırıyoruz. Oysa bu tamamen mevcut sisteme alışmaya, akvaryumdaki balıkların bazılarının bağışıklık sistemlerinin güçlü olmasına direk bağlı konulardır.

Tabi bu onlara birşey olmaz anlamında değil ama bazıları çabuk yenilir bazıları belkide sorunun büyüklüğüne göre günlerce dayanır belirti vermeden önce. Bu yüzden her ihtimale karşı su değişimi yapmanızı ve akvaryumunuz için kullandığınız ' diğerleri' ifadesinde olan diğer balıkların bu duruma sebebiyet verecek türler olup olmadığına kadar bir sorgulama yaparsanız akvaryumla ilgili iyi olur.

Geçmiş olsun. burda:gif

11. kaan07

kaan07

İsim:
    Kaan ÖNCÜ

Tebrikler çok güzel. naz:

12. DizD@R21

DizD@R21

İsim:
    Semih DALA

Olcay abi seni örnek alan insanlardan biriyim.O güzelim balıklarının ve dahasını sattığınıda biliyorum.Balıklarını sevdiğinide biliyorum o yüzden senin gibi balıklarında harika

13. fth-94

fth-94

Yer:
    Türkiye
    İsim:
    Fatih BAŞBAĞ

Olcay abi şu mavi prenseslere bayılıyorum bir türlü alamadım gitti. Annemde çok seviyor. Fakat damızlık fiyatları oldukça pahalı ( Benim için ).

naz: Değmesin balıklarına

14. Lake Tanganyika

Lake Tanganyika

Yer:
    İstanbul/Tepekent
    İsim:
    Yavuz Kaçar

Çok güzeller Olcay abi, maşallah naz: bol yavru alırsın inşallah ;)

15. İmparaToR

İmparaToR

İsim:
    SeRCaN KaRaCa

Maşallah Olcay abi naz: Nazar deymesin İnşallah banada nasip olur böyle bir sağlıklı koloni hala arayış içerisindeyim istediğim gibi sağlıklı bir koloniden gelen yavrular bulabilirsem en kısa zamanda boş olan akvaryumumu şenlendireceğim :heyo:

SağLıKLı BaLıKLaR ;)

16. taygun

taygun Guest

Olcay Merhaba,

Çok güzel bir çalışma olmuş ya. Bayıldım, iki kere izledim. Balıklar, görüntü, fon ve müzik süper inan. Tebrik ederim.

Sayfayı Paylaş