1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Sarım kayanın altından çıkmıyor :(

Başlığı 'Malawi Cichlid Forumu' kategorisinde atlantisprensi tarafından 25 Haziran 2009 başlatılmıştır.

1. atlantisprensi

atlantisprensi

İsim:
    Volkan ERİKÇİ
    Arkadaşlar erkek sarı prensesim kayanın altından çıkmıyor yem yemiyor. Dişide ve yavrularda hiçbir sorun yok kımıl kımıllar. Erkek niye böyle dersiniz? Dişiyle çiftleştiler yavruları aldım erkek kayanın altına bir sindi bir daha çıkmıyor. Ara sıra yem yiyor, nadir olarak dışarı çıkıyor. Arkadaşlar yardım edin fikir verin niye böyledir?

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Sar1m kayan1n alt1ndan ç1km1yor :(

Zor bir durum, uremeden dolayi yorgunluk olabilir. Eger suda sorun olsaydi diger yavrular ve baliklar daha cabuk etkilenirdi. Uremeye istekli ve uremis bir baligin bagisiklik sistemi guclu demektir.

Size tavsiyem hic mudahale etmeyin ve altini cizerek akvaryuma her ne sekilde oksijen sagliyorsaniz artirin, ek hava motoru vs. Balik duzelecektir. Sonucu bize de yazin lutfen...

Cep mesaj...

3. atlantisprensi

atlantisprensi

İsim:
    Volkan ERİKÇİ
    Yeni akvaryum aldım 1.5 metrelik. Ona alacağım birkaç gün sonra. İallah değişir orada daha rahat olur ve durumu size bildiririm. Saygılar...

4. atlantisprensi

atlantisprensi

İsim:
    Volkan ERİKÇİ
    Dostlar dediğim gibi 1.5 metrelik akvaryumuma aldım oğlumu şimdi hiç durmuyor yerinde. Demek canı villada kalmak istiyormuş 3+1 dar gelmiş kerataya. 5+1'e çıkınca nasıl mutlu oldu. Bizim gibi ne kadar geniş o kadar rahat demek ki onlar da. Akvaryumu küçük olan arkadaşlara duyrulur.

5. balıkosman

balıkosman

İsim:
    Osman Tuna
    Keyif sadece insana has birşey değil tabi.Akvaryumlarda bir balık diğerini git diye kovalıyor ama bakıyorki bir yere giden yok ne yapsın hır gür çıkarıyor ondan sonra. :D Doğada ise bu durumlar yaşanmaz alan geniş balık sert kayaya çarpınca iki kuyruk hareketi uzaklaşıp gidiyor.

6. dr_glicocalix

dr_glicocalix

İsim:
    Gökhan Emre ÇAÇAMER
    Volkan Bey selamlar sorununuzu çözmenize sevindim. İsterseniz balıklarınıza birde sarımsak vermeyi deneyin belkide kabızlık vardır hayvancaazda eğer hayvansal yemi fazla kaçırdıysanız son zamanlarda.
    Ben eğer cevaplarsanız size bir soru sormak istiyorum; ben sanki bu başlığı aynı mesajla birlikte başka bir akvaryum sitesinde daha gördüm. huh: Doğru mudur? :bilmem: (Umarım site yöneticilerimiz tarafından sakıncalı bulunmaz) Sitenin adı da www.isak.com du galiba...

Sayfayı Paylaş