1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Seçilmişler

Başlığı 'Tatlı Su Akvaryum Tanıtım Portalı' kategorisinde lepistes tarafından 23 Haziran 2009 başlatılmıştır.

1. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur
    Uzun zamandır resimlerini paylaşmak istediğim seçilmişler akvaryumumu en sonun da fotoğraflayabildim. Pek nazar değicek güzellikte değiller ama yinede Maşallah'ı unutmayın. Buyrun seçilmişler emir ve görüşlerinize hazırdır.

2. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Çok güzeller maaşallah... Tüh tüh tüh... Nazar değmez inaşllah...

Emeklerinin karşılığını verecekler gibi duruyorlar Muhammedciğim...

3. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Maşallah Muhammed balıklarını zaten beğeniyordum hali ile seçilmişler dahada özel olmuşlar, biliyorsun bende senin gibi full lepistes besliyordum 150 üzeri balıktan şu an 5-6 tane ya kaldı ya kalmadı :(

4. sadangur

sadangur

İsim:
    şadan gür
    Maşallah çok güzeller ...

5. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Maaşallah. naz:

6. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Renkler capcanlı maşallah , balıklarda gayet sağlıklı gözüküyor.. Dişilerde en az erkekler kadar gösterişli , paylaştığın için teşekkürler Muhammedçim..

7. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur
    Beğenmenize sevindim. Bana pek güzel görünmüyorlarda :cekingen: bunlar değilde yavruları nasıl olucak ben onu merak ediyorum. Keretalar büyüsün bakalım anne babaları kadar güzel olucaklarmı.

8. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    O klasik hastalıktır Muhammed merak etme bir tek sende yok o beğenmeme olayı :)

9. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur
    Bolluğundan olsa gerek abi ;)

10. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur

11. melike

melike

İsim:
    melike
    Erkeklerin çok yakışıklı :cekingen:
    Yavruları dört gözle bekliyorum istanbula gelirken elin boş gelme...

12. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur

13. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    naz: Maşallah Muhammed, süperler.

14. stablizer

stablizer

Muhammet kaderşim herşeyden öte çok sağlıklı gözüküyorlar.Bu işin formülünü bizede ara sıra çıtlat em34: .Allah(c.c) nazarlardan saklasın

15. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur
    Sağolasın Serdar abi, abi formüle gerek yok bildiğimiz bilgiler. Düzenli yem, düzenli dip çekimi, düzenli temizlik. Ekstradan yaptığım hiç bir şey yok. Bir de nazar değmesin diye misafir gelince ışıklandırmayı açmamak :D

16. taygun

taygun Guest

Merhaba Muhammed,

Balıkların gerçekten çok çok güzel. Güzel besleniyorlar ve güzel bakılıyorlar ki dişilerin karınları yavru dolu.

Lepistesler benim ilk balıklarımdandı. O erkeklerin güzel kuyrukları beni öylesine cezberderdi ki neredeyse her hafta Cuma günü okul çıkışı Eminönüne lepistes seyretmeye giderdim. Balıkların bana o günlerimi hatırlattı.

Gelelim senin tankına. Bu güzel balıkların yanında sanırım aşağıdaki resimde görülen bir plastik bitki var. O balıkların yanına yakışmamış. Bir de kaya var. O da ortamı bozmuş gibi. Ama o çok önemli değil diyelim. Zira taş biraz yosun tuttuğunda lepisteslerin için yiyecek kaynağı olacaktır.

Saygılar

17. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    2. resimde ki lepistesin asalete bakar mısınız em34: Bütün güzelliğini sergilemek için poz vermiş resmen...

18. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur
    Tamer abi plastik bitki için bütün akvarist arkadaşlardan özür diliyorum. O plastiği görüntü olsun diye değilde yavrular için koydum. Gerçekten süper bir barınak oluyor. Taşıda bilerek koydum. Senin dediğin gibi yasun tutunca güzel bir kaynak oluyor. Diğer akvaryumum da iki tane var üzeri yemyeşil.

Sayfayı Paylaş