1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Selam Akvaryum Portalına

Başlığı 'Üye Tanışma Portalı' kategorisinde alikido tarafından 16 Ağustos 2009 başlatılmıştır.

1. alikido

alikido

İsim:
    Ali KAZAN
    Akvaryum Portalı selamlar, benim adım Ali Kazan. Daha önce yazmış arkadaşlar gibi bende çok site ve forum gezdim içlerinde en faydalı ve iligili olarak bu forum buldum ve çok yararlı bilgiler edindim bu forumun kurucularına ve tecrübesiyle forumda mesaj yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Açıkcası bu siteyi gezmeden önce bu hobiyle ilgili düşüncelirim 180 derece değişti ben balık beslemeyi akavaryuma su koyup motorunu çalıştırıp içinede 10 tane balık koyup arasırada yem vermek zannediyorudum. aslında işler böle değilmiş :) ilgi alaka sabır isteyen bir tutku olduğunu anladım ve hevesim 10 kat daha arttı.:) anlıcağınız ben bu hobiye hevesle başlıyorum İnşallah hayırlısı olur.

A.P Bot Yazı düzenlemesini kaydetti.: 8 Haziran 2015
  2. hasanacar

hasanacar

İsim:
    Hasan Acar
    Öyleyse aramıza hoşgeldin ;)

3. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Hoşgeldiniz Ali Bey, açıkcası tek hedef zaten bu kanıyı değiştirmek. Hep yazmışımdır 'Akvaryumlarda sadece ölmeden kuyruk sallayan balıklar değil, gözleri ferfecil okuyan üst düzey balık' diye.

Aslına bakarsanız platform ziyaretçilere açık kaldığı süre içerisinde konularımız takip ediliyor ve taktir görüyordu. Ancak ziyaretçileri üye olarak foruma kazandırmak için ziyaretçilere kısıtlanmasının amacı yeni paylaşımcı üyeleri platforma kazandırmaktır.

Umarız onlardan biri olursunuz ve birlikte ilerleriz. ;)

4. sconat

sconat

İsim:
    Ozan Sıdal
    Selam ben pratik Ozan. :cicek:

Dıy mıy işleri yaparım amacım faydalı olmaktır ve Temel abinin deyimiyle 'uçurup, şişirip, patlatacağız'

Hoşgeldiniz portal ailesine. super:gif super:gif super:gif

5. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Hoşgeldiniz Ali Bey can:gif
    Tilkiler nasıl oldu? :cicek:

6. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Aramıza hoşgeldiniz Ali bey umarım hoş vakit geçirirsiniz portalımızda.. Gerçi güzel vakit geçirmeye başlamışsınız bile toka:gif

7. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.

8. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur
    Ali bey hoş geldiniz. Keyifli paylaşımlar dileriz.

9. alikido

alikido

İsim:
    Ali KAZAN
    Hoş bulduk arkadaşlar:)

Sayfayı Paylaş