1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

-Seminer- Heiko Bleher Türkiye'de

Başlığı 'Tatlısu Genel Konular Portalı' kategorisinde Kadr1maN tarafından 28 Mart 2009 başlatılmıştır.

1. Kadr1maN

Kadr1maN

Heiko Bleher için google küçük bir araştırma yaparsanız daha kapsamlı bilgiler edinebilirsiniz.

Seminer ücretsizdir arkadaşlar. 18 - 19 Nisan tarihleri arasındadır. Katılımcı sınırlaması olduğu için acele etseniz iyi olur. Kaydınız kabul edildiyse, onay maili gelecektir.

Kayıt linki

http://www.neptun-fora.com/katilimciform.asp

2. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Seminer yeri nerede?

3. Kadr1maN

Kadr1maN

Bana gelen maili direk kopyalıyorum. Aklınıza gelebilecek diğer sorulara karşı. Pazar günü orada olacağım.

Merhaba ;

Firmamıza göndermiş olduğunuz katılımcı formuna göre 19 Nisan Pazar ( Saat 11.00 )
    HEIKO BLEHER konferansında sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız .
    Konferanslara katılım oldukça yüksek ve konferans süreleri uzun olduğu için başlangıç
    saatleri konusunda hassasiyetlerinizi rica ediyoruz.

PROGRAM : Her konferans , ilanlarımızda açıkladığımız 3 konudan oluşacak ve her konunun ardından HEIKO BLEHER
    ortalama 30 dakikalık bir sürede sorulara cevap verecektir.
    Her konu sonunda 20 dakika ara verilecek ve kurabiye-içecek ikramı yapılacaktır

PROGRAM : Her konferans , ilanlarımızda açıkladığımız 3 konudan oluşacak ve her konunun ardından HEIKO BLEHER
    ortalama 30 dakikalık bir sürede sorulara cevap verecektir.
    Her konu sonunda 20 dakika ara verilecek ve kurabiye-içecek ikramı yapılacaktır

Adres : THE ELITE HOTEL DRAGOS
    Piri Reis Cad. No :3 Dragos - Maltepe / İSTANBUL
    http://www.theelitehotel.com/dragos-map-tr.htm

NOT : Eğer herhangi bir sebepten dolayı bu aktivitelere katılamayacaksanız lütfen en geç 10 Nisan 2009 tarihine kadar bildiriniz .
    Katılımcı sayısına göre organizasyon yapılacaktır !
    Bu konferanslar için katılımcılar herhangi bir ücret ödemeyecektir.

4. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Maltepede bize yakınmış. Bir formda ben doldurayım bakalım. :)

5. Kadr1maN

Kadr1maN

Acele etmenizde fayda var abi. Ben cumartesi gününe de doldurdum. Diskuslarda rüyalarıma girer oldu. Orada olursanız görüşmek dileğiyle. Ben sizleri az çok tanıyorum forumdaki resimlerinizden. Birkaç güne bende resmimi ekleyeceğim. Bol şans:)

Sayfayı Paylaş