1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Sera Mikropan'ın Lezzeti

Başlığı 'Canlı Doğuran Portalı' kategorisinde Neverlander tarafından 28 Ocak 2009 başlatılmıştır.

1. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    JBL'nin canlı doğuranlarımı delirten lezzete sahip Novo Tab'ından (bilgi için Türker'e teşekkürler) akvaryumun camına yapıştırmıştım... Hemen tablete üşümüşlerdi... Ben de fotğraflarını çekiyordum...

Resimler arasında kesinti olmadığını göstermek için kötü çekimleri de yüklüyorum...

Balıkların bir kısmı tablet yeme hücum halinde iken diğer kısmı akıntının etkisi ile akvaryumun sol alt kçşesine savrulan tablet parçalarını toparlıyordu...

Aklıma "Fırsat bu fırsat... Yavrulara da Sera Mikropan servis edeyim... Rahat rahat yesinler..." diye bir fikir geldi... Sera Mikropan'ın kutusunu aldım ve akvaryuma az sayılmayacak bir miktar döktüm... Tabii kamerayı elimden bırakmıştım… O da ne? Balıklar JBL Novo tab tabletini bırakıp Sera Mikropan’a hücum ettiler… Yakalayabilmek için önüme gelen ilk kareleri çektim… O yüzden alt taraftan başlamak durumunda kaldım… O sırada büyük çoğunluk suyun yüzeyinde Mikropan ziyafeti çekiyordu… Dikkatli bakıldığında minnacık Mikropan granülleri görülebilir…

Aşağıdaki iki resim arasında Sera Mikropan’ın JBL Novo Tab tableti yiyenleri nasıl dağıttığı çok iyi anlaşılıyor… Özellikle 2. resimde yani Mkropan verildikten sonra su yüzeyine yakın ve akvaryumun sağ tarafına deplase olmuş balıklara dikkat…

Novo Tab var, Mikropan yok…

Novo Tab ile birlikte Mikropan var…

Aşağıdaki resmi de yayınladığım resimlerin sıralı olduğunu göstermek için koyuyorum… Bütün hikaye IMG_0047 ile IMG_0071 arasında gerçekleşti… Yukarıda IMG_0059 ile IMG_0071 arasındakiler yayınlandı…

Saygılar…

2. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Abi kütüğünde güzelmiş :D

3. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Maşallah'ları unutmuşum...

Biri "nazar" etmiş bile...

Tüh tüh tüh... 41.5 kere Maaşallah...

naz: naz: naz: naz: naz: naz: naz: naz: naz: naz:
    naz: [​IMG]

4. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    naz: maşallah maşallah

5. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Ben tuzlu akvaryumumda verdim bu yemi. Onlarda sevdiler. Tabi camda yapışık olarak durması pek mümkün olmadı. :D

Ellerine sağlık Abdullah hocam.

6. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Hangisini Temel Hocam, JBL Novo Tab'ı mı? Bir de toz halde Sera Mikropan ver iyice delirsinler o zaman...

Tabii yukarıda yazmayı unutmuşum... Sera Mikropan yavru yemidir... Düşünün bir acaba içinde ne var ki benim balıklar delirtici lezzeti garanti ve ispatlı olan JBL Novo Tab'ı bırakıp da onu yemeye başlıyorlar... Bu akşam bir aksilik olmazsa video çekmeye çalışacağım... Hangi siteyi önerirsiniz video yüklemesi için? Google Video'ya daha önce başka bir video eklemeyi denemiş ancak becerememiştim...

7. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Abdullah hocam, cama yapışan tablet yemden öz etmiştim. Video yüklemesi için Google videoyu öneririm. Hem forumda video şeklinde yayınlarız ve görsel olarak kalıcı olur. Basit hocam sadece formatı uysun yeter. Takılırsan birlikte yaparız veya bana yollarsan ben de hallederim.

Saygılar...

8. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Başka bir video yüklemeyi denemiştim GV'ye formatı da avi idi... Herşey younda gidiyordu yani yükleme penceresi açılmıştı ondan sonra defaatle bağlantı koptu... Ne zaman denedi isem aynısı oldu da... Yine bir deneyeyim olmazsa ve dosya boyutu uygunsa sana yollarım...

9. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin
    Abdullah Hocam öncelikle akvaryumunuza maşallah demek istiyorum. Nazar değmesin naz:
    Gerçekten güzelmiş.

Mikropan konusunda ki düşüncelerinize katılıyorum. Mikropanı daha bi çılgınca yiyor bende ki balıklar. Ama her iki yeminde hakkını vermek lazım. Balıkların ilgisi çok güzel.
    Bu arada balıkları gayet iyi besliyorsunuz sanırım hocam :) O akvaryumda 'balık' olmak vardı...Kovayız ama olsun :cicek:

Saygılar.

10. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Çok sağolasın Türkerciğim...

Valla özellikle JBL Novo Tab'ı akvaryuma yeni balık eklediğimde ya da balıklardan doğum yapan olduğunda veriyorum... Böylelikle ilk adaptasyon sırasında yem yememe olasılığını ortadan kaldırıyorum... Karşı duramıyorlar lezzetine... Ama bundan sonra balıklarımın daimi yemini Sera Mikropan yapmak gibi çılgınca bir fikir var aklımda...

11. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Maşallah balıklarında pek aç gözlüymüş Abdullah abi. :D Paylaşım için teşekkürler.
    :helalolsun:

Saygılar.

12. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Sorma Hüseyinciğim... Günde 10 kez yem versem yerler bu oburlar... Zaten hepsi -maaşallah- hopdediks gibi oldular...
    Zavallı lepisteslerim de yanlarında köpeği idefiks gibi kaldı... :D

13. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Abdullah hocam;akvaryumununda,balıklarınında Maaşallah ı var naz:

Hocam kütüğü görünce benim yaptığım kütük geldi aklıma.Senin akvaryumunda oldukça güzel durur.İstersen verebilirim sana ama akvaryumuna sığarmı bilmiyorum.Kütük 135 cm

14. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Yok Olcayu Hocam senin kütük battal boymuş... Ama düşündüğün için çok teşekkür ederim...

Bu arada orada iki kütük var ama biraz da hile... O nedenle tek kütük gibi duruyor... :D

15. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    Abdullah abi,balıklarının maşallahı( naz:) var.
    Sera mikropanı hiç kullanmadım.Seranın diğer ürünlerini kullandım.Malavilerimi yemlemeye başlayında 3. dünya savaşı çıkıyor zaten. :D :D

16. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Sağolasın Özgürcüğüm...

Birkaç fotoğrafta sen eklesene... Savaşan Şahin gördüm de Savaşan Malavi nasıl oluyormuş bir görelim... :D Belki balıkların bizim Deniz Kuvvetleri'ne ilham kaynağı olur da yeni denizaltılara Savaşan Malavi adını verirler... :D

17. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    İşte bu da Sera Mikropan'ın JBL Novo tab'a tercih edildiğinin videosu... Tam istediğim gibi olmadı, görüntü kalitesi çok kötü ve hafıza kartı elvermediği için tam sonuçlandıramadım ama olsun en azından bir fikir verir...

[google_video=425,350]9167513102440164293&hl=en[/google_video]

18. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin
    Ellerinize sağlık hocam. Video güzel olmuş. Sonuçta ortada zaten :) Mikropan farkı :horon:
    Tabirim doğru mu olacak bilmiyorum ama balıklarınıza 'bittim'.. naz: Maşallah diyelim de nazar değmesin.

Saygılar.

19. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Çok sağolasın Türkerciğim... Maaşallah diyeyim ben de... naz:

Hafıza kartının azizliğine uğramasam en son karedeki birkaç balığından tableti bırakıp mikropan peşine düştüğünü görecektik ama neyse bir daha ki sefere inşallah...

20. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Bu konu bana açılmış belli :)
    Veliferalarına hastayım Abdullah abi naz:
    Bu arada benim kullandığım sanırım Sera Micron'du,yavrular için...

Sayfayı Paylaş