1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Site geliştirme çalışmaları

Başlığı 'Etkinlik-Duyuru-Haber Portalı' kategorisinde Akvaryum Portalı tarafından 23 Ağustos 2009 başlatılmıştır.

1. Akvaryum Portalı

Akvaryum Portalı

İsim:
    Akvaryum Portalı
    Forumda kullanım kolaylığı ve tema geliştirme çalışmaları yapılmaktadır. Görünen bazı değişiklikler ve zaman zaman oluşan tuhaflıklar bu çalışmalardan dolayıdır.

Saygılar...

2. atlantis

atlantis

Yer:
    İzmir
    İsim:
    Murat Yıldız
    Site arka plan çalışmanıza eklediğiniz fon çok hoş olmuş fakat sitenin ağırlaşmasına sebep olan en büyük etkenlerden biri arka fon resimleridir..Sitede sizler farkedebiliyormusunuz bilmiyorum ama muhteşem derecede bir ağırlık söz konusu şuan..Bende sitemde uygulamış fakat ağırlaşmayı önleyebilmek için kaldırmak zorunda kalmıştım..Bilginize..Saygılar..

3. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Tam da onun üzerine uğraş veriyorduk, sadece arka fon değil, katagori resimlerinin yer değişimi, ana sayfa ve genel site ulaşımı için içeriği ön plana alınması çalışmaları var. Arka fon küçük bir kısmı.

4. Desert Falcon

Desert Falcon

Güzel gidiyor.Yardımcı olabileceğimiz konular olursa buradayız.

5. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Elimizden geleni yaparız. Temel abi bir emrin olursa buraya yazman yada bana özel mesaj atman yeterli. Bu site için şahsım adına ne yapsam azdır. Çok değerli üstadlar, çok değerli abilerim burda.

Saygılarımla...

6. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Estağfırullah, teşekkür ederiz yardıma her zaman olduğu gibi hazır olduğunu biliyorum. canım.gif

7. hasanacar

hasanacar

İsim:
    Hasan Acar
    Hızlı Cevap bölümünün altında ve Cevap Yaz butonuna tıklayınca açılan sayfada Resim Upload Yapmak (Yüklemek) İçin Tıklayınız... şeklindeki ibare resim eklemenize yardımcı olabilir.

;)

Saygılar.

8. hasanacar

hasanacar

İsim:
    Hasan Acar
    Radyo

Birazda eğlence olsun diye anamenüye Radyo ekledik :F

9. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Sanırım diğer bazı yenilikleri yazmadık. Mesaj yazarken ve yeni konu açarken mesaj yazılan sayfanın hemen altındaki Resim Upload Yapmak (Yüklemek) İçin Tıklayınız... Kısmına tıklanırsa tercihe göre üç upload sistesinin birinden fotoğraflar forum üzerinden başka siteye yönlenmeden kolayca yüklenerek link alınabilir.

Üst menüdeki kullanım ve ulaşım kolaylığı sağlayan yenilikler ve bunların yanında ana sayfa düzenlemesi, katagori resimlerinin sol tarafa alınması, arka fon renk değişimi, Radyo özelliğiiçinde ayrıca teşekkürler. Aklıma gelmeyeler de olabilir. em34:

10. taygun

taygun Guest

Süper. İşte bu. marka olma yolunda, başkalarının bu siteyi takip etme yolunda atılmış çok basit ama çok önemli adım. Başka sitelerde görmedim. Ama eminim ki bundan sonra göreceğim.

Tebrikler Hasan.

Ama belirtilen yerde ben de göremiyorum radyoyu. fır fır:gif

11. hasanacar

hasanacar

İsim:
    Hasan Acar
    Abi sanırım artık görüyor olmanız lazım :cicek:

12. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Hasan; sadece süper fm mi dinleyebiliyoruz ? İstediğimiz kanalı açma şansımız yokmu ? Bu arada bu radyo işi süper oldu. ;) Eline emeğine sağlık. :helalolsun:

13. hasanacar

hasanacar

İsim:
    Hasan Acar
    Olcay abi, sağa ve sola ok işaretleri var radyo dinlediğimiz pencerecikte. 3 tane radyo var şu an.

Bir de hangi radyolar olsun. Ben kafama göre seçtim. Süper FM, Power FM ve Metro FM. Temel abi Kral FM'e izin vermedi :F

TRT FM eklemeye çalıştım yayını internete vermiyor sanırım, bulamadım.

14. hasanacar

hasanacar

İsim:
    Hasan Acar
    3. Radyo Kral FM oldu ;)

15. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Ellerine sağlık Hasan ya , güzel oldu valla :) :basardim:

16. Sarayalti

Sarayalti

İsim:
    Fatih Görgülü
  17. hasanacar

hasanacar

İsim:
    Hasan Acar
    Fatih, rss ile takip etmen güzel em34: Ama bir süre bu duruma katlanman lazım. Çünkü derin bir çalışma içindeyiz. Bir hafta içinde sorunsuz kullanabileceğin hale gelecek inş.

18. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Sitede bazı anormalliklerin ben de farkındayım ama Hasan hocanın dediği gibi derin çalışmadan kaynaklanıyor. Üstadlarımız üstesinden geleceklerdir. :cicek:

Saygılar...

19. Sarayalti

Sarayalti

İsim:
    Fatih Görgülü
    İnşallah en kısa zamanda sorunsuz ve yeni model ;) kullanmaya devam ederiz. Teşekkürler...

20. hasanacar

hasanacar

İsim:
    Hasan Acar
    Site geliştirme çalışmaları

Fatih RSS'ye tekrar bakar mısın? Çalışıyor olmalı. ;)

Sayfayı Paylaş