1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Sizce En İyi Isıtıcı Markası Hangisi ?

Başlığı 'Anket Forumu' kategorisinde MR_EREN tarafından 14 Ekim 2008 başlatılmıştır.

1. MR_EREN

MR_EREN

İsim:
    Eren Eroğlu
    Yorumlarınızı yazarken, fiyat + dayanıklılık + termostatının güvenirliliği + kalite + camının dayanıklılığı gibi etkenleri de göz önünde bulundurunuz...

2. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    Ynt: Sizce En İyi Isıtıcı Markası Hangisi ?

Eren hocam duyduklarım 1 numaralı jager ve serayı duydum.Fiatı biraz yüksek ama içindeki termostat ve rezistans kaliteli ve sağlam diye duydum(40_70 ytl)

Benim her iki akvaryumumda kullandığım(50 litre-100 wat_300 litre-300 wat kristal camlı)Atman ısıtıcı hem ekonomik hemde kaliteli.Gözlemlerimde en fazla 1 derece oynuyor.(20_35ytl)

Bu saydıklarımdan daha düşük fiatlarda olanları tavsiye etmem

3. mavihuzur

mavihuzur

Hocama katılıyorum.Jager in ünü tartışılmaz,parasına kıyıp kullanan bilir.Ama ekonomik ve güvenle kullanacağım bir ısıtıcı denilirse akla ilk gelen Atman olurdu.

4. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert

Ben nedense bu ısıtıcı konusunda tasarrufa gidilmemesi taraftarıyım. Bunun sebebi ise, kalitesi bilinmeyen veya tam kaliteli olmayan bir ısıtıcının, bir akvaryumun sonunu getirebileceğini düşünürüm. Bir takıldığını, termostatının arıza yaptığını düşünün, tüm emekler boşa gidebilir. Benim fikrim ise, kullanmakta olduğum Jager ısıtıcıdır.

5. Servet

Servet

Herkese katılıyorum Jager 1.sırada geliyor.

6. james_34

james_34 Üstad Üye...

İsim:
    can candaş

Jager kullanıyorum.Tavsiye ederim.Maddi verdiğiniz değerin hakkını vermekte.

7. atlantis

atlantis

Yer:
    İzmir
    İsim:
    Murat Yıldız

Bencede Eheim Jager ısıtıcı piyasada kullanmaya uygun en iyi ısıcı konumunda..Gelgelelim hobiye yeni başlayan biri,100-200 ytl civarı bir rakama komple akvaryum kuruyor ise(ki yeni başlayan için belki bu miktar bile fazladır)bu rakam içinde ısıtıcıya ayrılacak para en fazla 30 ytl civarı olmalıdır..Jager ısıtıcı fiyatları ise buna pek uygun değildir..profesyönel konumda olan arkadaşların(üretimden en azından akvaryum masrafını çıkarabilenlerin)Jager tercih etmeleri normaldir.Bu arada ısıtıcı alırken illaki akvaryum boyutuna,su miktarına uygun ısıtıcı almak çok önemli arkadaşlar.
    Diğer markalara gelince ısı sorununu en iyi çözen ,dayanıklı ve kaliteli yapıya sahip 2 marka daha önereceğim..Birisi Atman,diğeride Resun..Bu iki marka hem kalite olarak hemde fiyat olarak jager ısıtıcıya yakın performansla işinizi görecektir..Saygılar.

8. maroon_clown

maroon_clown

Atman marka yinede, herşeye rağmen ısıtıcılar arasından en hesaplısı olduğu için daha çok rağbet görüyor. Ama benim kişisel fikrimi sorarsanız diğer arkadaşların görüşleriyle aynı.

9. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu

Kesinlikle Jager ;)

10. bmehmetyavuz

bmehmetyavuz

Hiç jager kullanmamış birisi olarak neden jager ? Artıları neler ? Ben 3 yıldır Atman ısıtıcıyı sorunsuz bir şekilde kullanıyorum ve termostat kalitesini ölçmek için sık sık civalı termometere ile kontrol ediyorum. Daha sapma yaptığına şahit olmadım.
    Saygılar...

Tuğrulcan bunu beğendi.
  11. delican

delican

Arkadaşlar bence bu seçimde en önemli nokta fiyat performans orantısıdır.Şayet kullandığımız üründen aldığımız performans yeterli değerlerdeyse neden daha düşük fiyatlı ve kaliteli malzemeleri kullanmayalım. Sadece adı ve markası çok bilindik diye bir kucak paralar ödemek zorunda kalmamalıyız diye düşünüyorum. Bunu söylerkende kesinlikle kaliteden ödün vermememiz gerektiğininde altını çiziyorum .Senelerden beri Atman 300w, Atman150w ısıtıcıyı sorunsuz olarak kullanmaktayım.Saygılar.

12. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert

Evet Atman bende uzun süre kullandım. Gerçekten hakkını vermek lazım, fiyatına göre güzel. Zaten hobici bu gibi tavsiyeler ile bütçesine göre en iyisini seçecek. Size katılıyorum.

13. MR_EREN

MR_EREN

İsim:
    Eren Eroğlu

Şahsi fikrime göre Atman fiyatıyla ve dayanıklılığı ile ısıtıcı aleminin en iyisi...

Bu arada yorum yapan herkese teşekkürü bir borç bilirim

14. bettacı

bettacı

Ben atman, eheim kullanıyorum.2 sindende son derece memnunum.Eheim betta akvaryumumda.Atman 120 litrelik akvaryumda.Atman 1-2 derece fark ettiriyor görterdiği ısıyla derece arasında.Ama bunu normal karşılıyorum çünük 120 litreilk akvaryumu ısıtıyor.Eheim hiç fark ettirmiyor ama oda 15 litrelik akvaryumu ısıtıyor. :basardim:

15. sezginyavuz

sezginyavuz

İsim:
    Sezgin Yavuz
    Uzun süre 400lt + 200lt sump kapasitesindeki akvaryumumda 200 watt'lık Atman ısıtıcısı kullandım. Geçenlerde aldığım akvaryumun yanında 150 watt'lık Jager ısıtıcı geldi. Gerçekten rezistans bakımından sağlam ve güçlü duruyordu. Bende akvaryumdan Atman'ı çıkardım Jager'i taktım. 27-28 derecede Atman ısıtıcıyla sabit tuttuğum ısıyı Jager ısıtıcı bir türlü ayarını 29'a almama rağmen ısıyı yükseltemedi ve 23-24'de tuttu. Hem de otomatiğe geçmeden sürekli çalıştı. Bende tekrar ısıtıcıları eski yerlerine yerleştirdim.

16. Lake Tanganyika

Lake Tanganyika

Yer:
    İstanbul/Tepekent
    İsim:
    Yavuz Kaçar

Bende Jager öneririm ben Jager kullanmıyorum ama çok iyi bir marka olduğunu biliyorum :) Ben atmanlarınkini kullanıyorum 3 adet var 2 adet 300 watt 1 adet 100 watt

Atmanların Fiyatları:
    300 watt 30 35 tl arası termostatlı,
    100 watt 25 tl termostatlı.

17. hamid

hamid

İsim:
    hamid fatemi
    soru: Sizce En İyi Isıtıcı Markası Hangisi ?

ffloval isiticisi ya da jager akvaryumum 200 65 50 sizce hangisi daha iyi

18. baron

baron

Yer:
    Girne -Kıbrıs
    İsim:
    toycan onuk
    Cevap: Ynt: Sizce En İyi Isıtıcı Markası Hangisi ?

ben 2 senedir tetra tx 1200 kullanıyorum ve cok memnunum ,tık demedı vallahı,herkese tavsiye ederim.

19. merve##

merve##

İsim:
    merve
    arkadaşlar 32 litrelik bir ithal akvaryumum var bitkisiz akvaryum içinde iki adet japonum var ısıtıcı almak istiyorum ancak herkes bir marka söyledi kafam çok karıştı jager biraz pahalı geldi daha ekonomik ve balıklarıma zarar vermeyecek bir ısıtıcı önerirmisiniz ?

20. jildrime

jildrime

İsim:
    yıldırım çetin
    Ev icerisindeyse isiticiya gerek yok diye biliyorum yanlis isem arkadaslar duzeltirler, eger baska balik eklemeyecekseniz isitici koymayin

Sayfayı Paylaş