1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Sohbet imkanı sağlansın...

Başlığı 'Site Klavuz-İstekler' kategorisinde Neverlander tarafından 24 Ocak 2009 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Sn. Akvaryum Portalı Yönetimi,

Biliyorum iyice arsız oldum :D ama forumdaki arkadaşlar ile daha aktif sohbet edebilmek için bir imkan sağlama şansınız olur mu? Şimdi MSN'den sohbet edin diyeceksiniz ama -buradan da ilan etmiş olayım- iflah olmaz bir MSN karştıyım... Bu nedenle kullanmıyorum... Ancak birçok akvarist arkadaşımız birbirleri ile sohbet etmek istiyor ancak benim gibi MSN kullanmayan arkadaşlar sohbet edemiyor... Bu nedenle böyle bir sohbet ortamı sağlansın istiyorum... Tamam ÖM imkanı var ama -şimdi bakıyorum- 761 kez ÖM'leşme yapmışım 22 Kasımdan bu yana, iflahım kesildi ve en önemlisi söyleyeceklerimizi ha bire yazmamak için uzun uzun yazmaya gayret ediyoruz... En iyi çözüm sohbet imkanı, bence... Hani şu gmail'de olan sohbet gibi birşey... Heralde maliyeti çok yüksek değildir... Veya hallediverirsiniz artık... O kadar sponsor var değil mi? Hatta Teleskop Akvaryum destek olsun ben de ilk fırsatta gidip oradan alış veriş yapayım... Böylelikle ben de dolaylı yoldan katkıda bulunmuş olayım...

Teleskop Akvaryum'un ismini yerini yurdunu bildiğim tek sponsor olduğu için verdim... Yoksa herhangi bir çıkar ilişkim bulunmamaktadır... Lütfen kayıt olarak düşülsün...

2. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    :D bana laf yetiştirmekten iflahın nkesildi değilmi :D
    portal hazır portal olduğundan böyle bir imkan yok sanırım

3. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Valla hayata geçirilirse süper olacak. Ben daha önceden forumun en alt yada en üstünde küçük chat penceresi olan forumlar görmüştüm. Acaba böyle bir imkan yöneticilerimiz tarafından bize sağlanabilir mi? Abdullah hocamın da dediği gibi anında sohbet gibi bişey olur ki bunu da çok isteriz.

Saygılarımla...

4. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Evet arkadaşlar yeterli sayıya ulaşırsak yönetime istediklerimizi yaptırabiliriz... :D

Tabii bizi isyancı deyip asmazlarsa... :D

5. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    ALLAH'tan yöneticilerimiz de bizleri asmıyorlar. :D İkonlar isteğimize göre düzenlendi. Temel abi senin bize çok hakkın geçti. Sen hakkını helal etmezsen yerimiz yok valla. Herşey gönlünce olsun. dost gif

Saygılarımla.

6. atlantis

atlantis

Yer:
    İzmir
    İsim:
    Murat Yıldız
    Bir dönem yönetiminde olduğum bir sitede bu tip bir uygulama vardı..Açıkçası ben pek sıcak bakmayanlardanım bu olaya..Neden derseniz özel mesajlarda yazdığınız konuşmaları sadece sizler okuyabiliyorsunuz ,msn dede ama buradaki konuşmalara herkes katılabilir ve buda tartışmalara sebep olabilir.Dahada kötüsü paylaşım yaparak soru sorup konu açarak yardım isteme yerine orada halletmeye çalışıyor üyeler.Yoksa kurmak öyle maliyeti falan olan birşey değil..Kolayca eklenebilir bir eklenti..

7. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Buna bir çözüm getirilebilir Murat Hocam... Heralde bu pencerelere yazılanlar da yömetimler tarafından görülebiliyordur... Eğer forumda paylaşılması gereken bir konu pencere marifeti ile halledilmeye çalışılıyorsa Yönetim belirleyeceği yaptırımları uygular ilgili taraflara... Bu arada anlamadığım bir şey var... Nasıl yani herkes aynı pencereden mi sohbet ediyor... Benim kasteddiğim bu değil... gmail'deki gibi iki kişi arasında sadece olmalı...

8. atlantis

atlantis

Yer:
    İzmir
    İsim:
    Murat Yıldız
    O dediğiniz ne yazıkki mükün değil hocam..Herkes tek pencereden sohbet edebilir smf sisteme eklenen chat penceresinde. :)

9. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Ama bir şekilde bu iş iki kişi arasında sınırlandırılabilir... Bu teknik olarak mümkün olmasa gmail'de de olmazdı... Valla talep bizden gereğini yapmak Akvaryum Portalı'ndan... Ya da Temel Hocam bir "akvahane" açsın -çaylar beleş cinsinden- toplaşalım bir araya görüntülü sohbet edelim yurdun geri kalanındaki dostlarımızla... :D

10. atlantis

atlantis

Yer:
    İzmir
    İsim:
    Murat Yıldız
    Temel hocama allah sabırlar versin..Kara kara düşünmeye başladığını görür gibiyim. :helalolsun: :D yada elinde bir sopayla kovalayabilir bizi haberiniz olsun. darbe-

11. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Valla sopa onunsa dağlar bizimdir... :D

Bu imkan sağlandığında hiçbir forum Akvaryum Portalı'nın önünde duramaz bence... ;)

12. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Valla Temel Hocam sadece "sopa" yazdım, ikon çıktı... Anlamadım...

Aaaa... Yine oldu... N'oluyor ya???

Valla Temel Hocam ha bire zopa yazıyorum bu ( sopa ) ikon çıkıyor...

13. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Böyle bir sohbet ortamı artı bir yük demektir. Forumda şu an arkadaş listesi eklentisi mevcut. İstenilen kişiler arkadaş listesine eklenebiliyor. Arkadaş listenizde olanlar online olan kişiler içerisinde koyu renk görünüyor. Fakat bu arkadaş listesinin ne işe yaradığını bilmiyorum henüz. hey:

14. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Arkadaş listesine eklenen kişiler ÖM attıklarında ilgili kişinin e-mailine uyarı geliyor Temel Hocam...

15. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Teşekkür ederim hocam, bilgilendirmen için.

16. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Valla kusura bakmayın ama forumda chat muhabbetine bende karşıyım çünkü bütün forum o muhabbete kitleniyor ve diğer konular gözden kaçıyor.. Artı zaten konularda yeterince muhabbet yapılıyor birde o olursa bence forum forum işlevini yitirir. Muhabbet çok uzayınca konuya verilen doğru cevaplar aralarda kaynıyor ve sorusuna cevap arayanlar okumaktan sıkılıyor.. Muhabbet eden arkadaşlar muhabbet ettiklerini unutup 2 mesaj peşpeşe yazanı uyarma gereği duyuyor oda işin enteresan tarafı...

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş