1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Son durum

Başlığı 'AP Portal Blog- Üye Tank Tanıtımları' kategorisinde ogiler tarafından 14 Ekim 2008 başlatılmıştır.

1. ogiler

ogiler

İsim:
    OĞUZ URALER
    Akvaryumforumda daha önce Temel Beyin sayesinde kurulumuna başladığım nano reefin durumunu belirtmek istedim. Su anda temizlik ekibi olarak tanımladığım canlılardan ve 2 palyaçodan başka birşey almayı düşünmüyorum.Balık eklenmesine çok az kaldı eklenince resimleri paylaşırım belki Temel Bey merak etmiştir diye belirtmek istedim.Sağlıklı balıklar... :horon:

2. avşarbeyi

avşarbeyi

Ynt: Son durum

Merak eden sadece Temel Bey değil.Bilginize... ;)

3. ogiler

ogiler

İsim:
    OĞUZ URALER

Özür dilerim merak eden tüm üyelere. :cekingen:

4. ogiler

ogiler

İsim:
    OĞUZ URALER

Bu arada nano reef bölümü varmış farketmemişim affedersiniz.

5. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert

Oğuz Bey,
    Akvaryum kurulalı bir hayli oldu. Beslemek istediğiniz türler gerçekten sizi çok fazla üzecek türler değil. Zaten sizi çok sabırlı gördüm. Bu sabır başarının en büyük anahtarıdır. Kısaca sizin güzel bir akvaryumunuz olacak. Fotoğraflarını bekliyorum. Gerçekten durumunu merak ettim.
    Saygılar...

6. ogiler

ogiler

İsim:
    OĞUZ URALER

Evet hala kahverengi yosunlar çok biraz daha bekleyeceğiz artık. Bir haftada hazır olucağını umuyorum.

7. sopacı34

sopacı34

İsim:
    onur sopacı

Kahverengi yosun oluşması döngü sürecinde gayet normaldir. Eğer yosun oluşumu artmıyorsa bazı yosun yiyici omurgasızlar ekleyebilirsiniz. Tabii ki amonyak - nitrit ve PH testlerini yaptıktan sonra.

Sayfayı Paylaş