1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Sturgeon?!

Başlığı 'Japon, Vatoz, Çöpçü ve Diğer' kategorisinde molossus tarafından 30 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

1. molossus

molossus

İsim:
    caner şapağasıoğlu
    Merhaba.
    Ebay`de koi ararken, sturgeon adli balik karsima cikti. Tuhaf ve bir o kadar da mistik gorunumlu bu balik, bazi fotograflarda koi lerle birlikte yuzuyor. Google`da fotograf aramasi yapinca 2 metreyi asan boylarini gorunce gercekten sasirdim. Ebay`de pond fish olarak satilan bu balik gercekten koilerle birlikte yasar mi? Yoksa ticari bir kandirmaca mi?

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Ebay gibi bir firma ticari kandırmacaya gitmez açıkcası. Zaten atnı şartlara sahip tür koilerle, doğrudur bence.

3. molossus

molossus

İsim:
    caner şapağasıoğlu
    Yani beslenebilir. Fakat dusununce bu kadar buyuyen bir baligi beslemek, uzuntu verici sonuclara sebep olabilir.
    Zamaninda birileri Van golune biraktilarsa, canavar kesin bu:)

4. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Caner hocam alır büyütürsün sonrada mangal partisi düzenlersin artık portala :D
    şaka bir yana ama sizin havuzda o kadar büyüyemez büyümeside yıllar alacaktır bence tabii, balığın ne hızda büyüdüğünü bilmiyorum, çok obursa koileri aç bırakabilir.

5. molossus

molossus

İsim:
    caner şapağasıoğlu
    Cok begendim bu baligi ama ayri havuz olursa anca... Dusununce boyle olmasi gerektigine karar verdim.
    Albinolari da muhtesem.

Sayfayı Paylaş