1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Tüm Akvaristlere Sesleniyorum...

Başlığı 'Hayata Dair Her şey' kategorisinde Muzikopat tarafından 10 Mart 2009 başlatılmıştır.

1. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Tüm Akvaristlere Sesleniyorum... TRT-2 yi açın arkadaşlar. Çok güzel bir program var. Akvaryum bitkileri ve canlıdoğuran grubu balık üretimi anlatılıyor.

Saygılar...

2. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Kaçırdık :(

3. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Aynen kaçırdık Valla.

Ne vardı peki Hüseyin? Ne anlatıyordu ?

4. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin
    Hocam ben yayın akışına baktım ama göremedim öyle bir şey huh:
    Programın adıyla içeriği bende tam olarak örtüşmedi mi yoksa :hasta:

5. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Ara ara gösteriyorlar sanırım o programı geçenlerdede annem seyretmiş ama ben yine kaçırdım :(

6. Kadr1maN

Kadr1maN

Hüseyin yazdıktan 15dk sonra anca açabildim ; haberler vardı.
    Yayın akışını kontrol ettim ama göremedim belgesel ile bağdaşacak bir isim şaş:

7. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Valla kaçırmanıza üzüldüm arkadaşlar. Çünkü ülkemizdeki bir çiftlikte yapılan bitki üretimleri ve balık üretimlerini ayrıntılı olarak anlatan , yer yer çok güzel bilgiler veren , özellikle çınar , limon , saz , eledoa , anubias , riccia dahil olmak üzere bu bitkilerin nasıl üretildiğine , sağlıklı nasıl bakılacağına ve bu bitkilere uygun canlıların üretiminin nasıl yapılacağına dair her şeyi anlatan çok güzel bir programdı. Adını bilmiyorum ama konuyu açtıktan 5-10 dakika sonra program bitti. :( Keşke izeyebilseydiniz mükemmel bir programdı. Görür görmez hemen konuyu açtım ama yetişemediniz. Sağlık olsun. Çok güzel bir programdı.

Saygılar...

Sayfayı Paylaş