1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Türk Olmak

Başlığı 'Hayata Dair Her şey' kategorisinde lepistes tarafından 27 Mart 2009 başlatılmıştır.

1. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur
  2. Kadr1maN

Kadr1maN

Gayet iyi özetlemiş. ..Paylaşım içinde çok teşekkürler.

3. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Çok güzel bir paylaşım Muhammed abi. Emeğine sağlık. Ben bir Türk olarak yine gururlandım. ALLAH bizlere boyun büktürmesin inşallah. Bu arada videoda sorun yok.

Saygılar...

4. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Yağmura nimet, kara bereket gözüyle bakmak demektir, kar yağdığında kayak yapmayı düşünmek değil, üşüyeni , evsizi düşünmektir.
    -----------------------------------------------------------------------
    Yukarıda yazanlar ve video içinde geçen bu cümleleri aldım, çünkü çalıştığım işyeri itibari ile malesef bu yukarıdaki ayıbı yakınen görmekteyim.

Yağmurda çamur olacağını, karda trafik olacağını söyleyen ve şikayet edenleri, kar yağdığında şimdi Kartal kaya'da, Uludağ'da olsak diyenleri yakınen görmekteyim.

Ben yerli bir şey yemem diyenleri, bir yandan Sütaş süt ısıtanları, çalıştığı yerin Türk firması olduğunu aldığı parayla bakkaldan ekmek alarak bu ülkenin ekmeğini yediğini unutanları, bayramı tatil sayanları yakından görmekteyim.

5. maıden

maıden

İsim:
    Mustafa Aydın
    Temel bey çok haklısınız, benim de en çok üzüldüğüm konulardan birisi de artık malesef Ülkemizde Dini Bayramların tatil olarak görüldüğü büyüklerin elini öpüp hayır duası almak yerine tatil planlarının yapıldığı, Kurban Bayramında kesilen kurbanların sadece akan kanının dikkate alındığı ve acımasızca eleştirildiği, olayın sosyal boyununun hiç konuşulmadığı bir dönemdeyiz. Eskiden Amerikada gördüğümüz okul cinayetlerini artık Ülkemizde de görmeye başladık bu sosyal çöküntüye dur diyemezsek sonumuzun iyi olmadığı açıkca ortada.

Saygılarımla,

6. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Türk olmak düşen bir helikopterin günlerce bulunamayışını çaresizce seyretmek, ''bütün imkanları kullanıyoruz'' diyerek göz göre göre yalan söyleyen çelebilerin martavallarını dinlemektir... kızgın: ateş:

7. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur
    Gel dünyanın 4/3 ne hükmet sonra buncacık yere sıkış. Gel Avrupada 300 yıl dansöz oynattırma onlar şimdi dansöz Türk olsun diyo yada Fas'lı amaç dansöz oynatmak değil ondan başka hazlar almak. Gel Avrupanın beş buçuk katı büyüklüğündeki bir İmparatorluğu yönet şimdi ise küçük bir yerde kardeş kardeşi vursun. Boyun bükülmesinde ne olsun. Ama çok şükür yinede alnımız ak.

8. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Çok güzel yorumlamışsın Muhammed abi. Aynen katılıyorum.

Saygılar...

9. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Hernekadar olumsuzluklar yaşasakta,Türklüğümle onur duyarım.

Ne mutlu Türküm diyene.

Sayfayı Paylaş