1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Türker ÖSS'de dereceye girdiğini neden saklıyor?

Başlığı 'Akvaryum Kahvesi' kategorisinde Neverlander tarafından 15 Haziran 2009 başlatılmıştır.

1. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Evet arkadaşlar,

Sevgili kardeşimiz Türker (turqer) dün ÖSS'ye girdi... Ben derece yaptığını biliyorum ancak kendisi saklıyor heralde... :D Gelip de bir açıklama yaparsa seviniriz... :)

Eee, Portal'dan bir de ÖSS derecelisi çıkarmamız eksikti onu da giderdik... :hepiniziseviyorum:

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    :basardim: Türker helal olsun sana. :basardim:

Tebrik ederim.

3. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin
    Abdullah Hocam sınavım kötü geçti maalesef :( Yani o kadarda kötü değil, isteğim gerçekleşecek kısmetse ancak çok çok iyi olamadı...Türkçe ve Sosyalime güvenerekten koca bir sene bakmadım desem yalan olmaz ama sınavda ters köşe yaptılar :D
    Heyecansız ve ruhsuzdum. Türkçenin bütün sorularının koca koca paragraflardan oluştuğunu görünce gözlerim faltaşı gibi açıldı...Daha iyisi olsun isterdim ama kısmet...

Bu arada Matematik1 ve Matematik2 den hiiiiiçççç anlamlandıramadığım 1-2 soru vardı...Hala anlayamıyorum :D

4. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Tersten dereceye girdim desene Türker... :D Bizi yalancı çıkarmak için yazmış da yazmışsın... :D

Sağlık olsun... Burada önemli olan standart sapmalar... Yani inşallah senin yapamadığın soruları herkes yapmıştır ve senin yaptıklarını kimsecikler yapamamıştır...

Neyse anlaşılan Hatice'den çok iyi haberler yok, peki Netice'den ne haber? Oluyor musun Mak. Mühendisi olmuyor musun? Portal kilitlendi bu sorunun cevabını bekliyor...

5. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin
    Hocam o kadar da kötü değil ya, 1 sene boşuna mı hazırlandık :D Bakalım, kısmet...Olurum Makina Müh. inşallah... Şimdilik öyle görünüyor ama sonucu net olarak görmeden anca kısmet diyebiliyorum

6. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Nasip Türkerciğim... İnşallah hakkında hayırlısı ne ise o olur...

7. radenko

radenko

Türkçe o kadarda öenmli değildi bizim zamanızda ancak ortaöğretim puanı diye bir şey çıktı ki evlere şenlik. Türçeden 14 doğru 30 yalnış yapan biri olarak şimdi makine mühendisiyim canını sıkmaya gerek yok herşeyde bir hayır vardır. Başarılar...

8. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Allah cc. zihin açıklığı versin Türkerim.

9. taygun

taygun Guest

Arkdaşlar,

Sonuçlar açıklandı değil mi?

Nedir durum? pala.gif

10. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin
    Yönetici abilerim bu başlığı neden silmediniz :D
    Valla sonuç beklediğimden kötü geldi. Sözeller umduğumdan kötü yani...Hedefimi gerçekleştirebilirim ama istediğim üniversitede değil. Bu nedenle farklı arayışlar içerisinde olduğumuda söyleyeyim.

Ama inandığım ve istediğim mühendisliği okumayıda çok istiyorum :hasta:

11. taygun

taygun Guest

Hayırlısı Türker. Sanırım bu sıralama işi sınav kadar önemli. Belki burada birilerinin yaptığı hata seni öne taşır.

Saygılar

12. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Hayırlısı olsun Türker, önünün açık olmasını ve hayatının başarılarla dolu olmasını dilerim. canım.gif

Sayfayı Paylaş