1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Tuzlu Su

Başlığı 'Akvaryum Kahvesi' kategorisinde YIKIKTEMO tarafından 10 Ocak 2009 başlatılmıştır.

1. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    [google_video=425,350]-1196344378897837842&q=source%3A016459296656614831029&hl=tr[/google_video]

[google_video=425,350]-5436972468481880506&q=source%3A016459296656614831029&hl=tr[/google_video]

Oltayla hep insanlar avlanmaz, balıklarda olta ile avlanır. Video içerisinde çok güzel görüntüler var. İzlemenzi öneriyorum.

Bu başık altında böyle videoları hep birlikte paylaşalım.

Saygılar...

2. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    Süper videolar

Temel abi,paylaşım için eyvallah.2. videodaki son anlardaki sarı balık çok ilginç.

3. legend

legend

Süper videolar

Temel çok güzel videolar paylaşım için teşekkürler ayrıca sitenin adınıda aldım sayende bol bol deniz videoları seyrederim artık sana tekrar teşekkür ederim.

4. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin
    Süper videolar

Temel Hocam, bu güzel görüntüler için teşekkürler.

Özgür Abinin dediği gibi 2. videodaki balık [ Clown Frogfish ] gerçekten çok ilginç.Hareketine yardımcı olan organları yüzgeç mi kol mu anlam veremedim açıkçası :bilmem:

Saygılar.

5. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Süper videolar

Akıntıdan yardım aldığına şüphe yok. Yüzgeçleri var elbette bir işe yarıyordur. Fakat müthiş görüntüler müthiş.

6. legend

legend

videolar serisi

Temel videonun tamamını bile izleyemedim izlemek bile istemedim bu adamlar ne tür bir manyaktır bu hastalığın bilimsel adını bilenler varmı arkadaşlar balıklara resmen işkence uyguluyorlar.

7. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    videolar serisi

Aynı şeyleri düşündüm Melih abi izlediğimde. Paylaşmak istedim.

8. bmehmetyavuz

bmehmetyavuz

videolar serisi

Melih Abi kırmızı ile belirttiğim ifadeyi, bence bu olayı yapanlar hak etmiyorlar. İlk iki paylaşımı izlerken; ne güzel içimi bir huzu kaplamıştı, son paylaşımda resmen gerildim. Latenler olsun o video görüntüsünü çekenlere.
    Saygılar.

9. DuncaN

DuncaN

videolar serisi

Taylandda bu sektör var aynen ülkemizde köpek döğüşleri horoz döğüşleri olduğu gibi.
    Hatta tüm dünyada kavgacı siyam balığı diye lanse edilmesinin başlıca etkenide bu.Bunun psikolojide bir adı yok henüz.

10. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    videolar serisi

Paylaşım için teşekkürler...

11. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur
    videolar serisi

Tuzlu suyun güzellikleri karşısında büyülenmemek elde değil. Ellerine emeğine sağlık Temel abi bu güzellikleri bizlere izlettiğin için.

Sayfayı Paylaş