1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Ulu Önderin Vefatı

Başlığı 'Etkinlik-Duyuru-Haber Portalı' kategorisinde Akvaryum Portalı tarafından 9 Kasım 2008 başlatılmıştır.

1. Akvaryum Portalı

Akvaryum Portalı

İsim:
    Akvaryum Portalı
    Sevgili arkadaşlar,

Cumhuriyetimizin kurucusu, eşsiz devlet adamı,dünyanın asrın dahisi dediği Yüce Önderimiz Atatürk'ü, ölümsüzlüğe uğurladığımız günün 70'inci yıl dönümünde anıyoruz.

Duygusallığın ötesinde sevgisini içselleştirdiğimiz ve bilgi ve bilinçle özümsediğimiz köklü bir saygı bağlı olduğumuz millerinin yüreğinde ölümsüzleştiğine inanıyoruz. "Büyük ölülere matem gerekmez; fikirlerine sadakat gerekir' düşüncesinden hareketle O'nun maddi varlığının aramızdan ayrıldığı 10 Kasım tarihini bir matem günü olarak kabul etmek yerine dikkatlerimizi bir kez daha O'nun düşüncelerine yöneltmek için bir fırsat olarak görüyoruz.

Bu yüzden Ulu önderin şu sözü her daim kulağımıza küpe olmalıdır.

"İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!"

Saygılarımla…

2. Desert Falcon

Desert Falcon

Ynt: Ulu Önderin Vefatı

Eşsiz devlet adamı,asker... Her gün eksikliğini daha çok hissediyoruz.Devletimizin,milletimizin başının beladan,derten kurtulmadığı zamanımızın tek sorumluları gelen yöneticilerin yanlış politikaları,milletten önce kendilerini düşünmeleri ve eğitimi hep arkaya atmaları...
    Dünya'ya bir Atatürk lazım !

3. MR_EREN

MR_EREN

İsim:
    Eren Eroğlu

Ah be Ata'm...Sana ve bizlere bıraktığın mirasa layık olamadık, olamayacağız...

4. atlantis

atlantis

Yer:
    İzmir
    İsim:
    Murat Yıldız

"İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur! " MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

5. james_34

james_34 Üstad Üye...

İsim:
    can candaş
  6. Hiper0ktivE

Hiper0ktivE

Böyle bir siyaset adamı kolay kolay gelmez, yetişmez.
    Bu zaman ki yöneticilerden pek umudum yok ama gençliğe Atatürk her yönüyle anlatılır , öğretilir ise ...

Hala geç kalmış sayılmayız.
    Atam İzindeyiz.

7. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin

Umarım yetişen her nesil ona bir adım daha yaklaşır...
    Allah rahmet eylesin...

ANLIYORUZ - ANIYORUZ...

8. avşarbeyi

avşarbeyi

Ruhu şad, mekanı cennet olsun...

Sayfayı Paylaş