1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Uzmanlık Konumuz Var mı?

Başlığı 'Tatlısu Genel Konular Portalı' kategorisinde taygun tarafından 22 Kasım 2008 başlatılmıştır.

1. taygun

taygun Guest

Merhaba,

Yıllar yılı bu hobi ile ilgilenmekteyiz. Farkına varmadan pek çok konu öğreniriz. Eksik de olsa bu konular hakkında bilgilerimizi yazarız. Peki, dönüp de kensimize baktığımızda, hobide geçirdiğimiz yıllar boyunca belli bir konuda uzmanlaştık mı yoksa sadece herşeyden bölük pörçük bir şeyler mi öğrendik.

Bu soruya ben şu şekilde cevap verebilirim.

Ben kendimi uzman olara görmüyorum, ama tetrazonları ve elma salyangozlarını iyi bildiğimi düşünüyorum. Şu sıralarda da bitki gelişimi üzerine bilgilerimi artırmaya çalışıyorum. Yani işin özü kimya.

Saygılar

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Ynt: Uzmanlık Konumuz Var mı?

Tamer Abi, malesef ben de ayran gönüllü bir akvaristtim. Bu yüzden bir çok türü beslemek suretiyle bir tür üzerinde çok fazla tecrübe sahibi olmadım. Bu yüzden tüm türlere elimden geldiğince mesaj yazıyorum. Bu yüzden mesjlarımda arkadaşlara tek tür beslemelerini ve en azından bir tür üzerine uzmanlaşmalarını öneriyorum.

3. taygun

taygun Guest

Ben de aynı fikirdeyim. Bir şeyi çok iyi bilmek keyif verici olsa gerek.

4. james_34

james_34 Üstad Üye...

İsim:
    can candaş

Sadece hobide değil herhangi bir konu ile ilgili herşeyi bilmek mümkün değil.Mükemmel insan yok çünkü.Her geçen gün yeni şeyler öğrenmek mümkün.Bu yüzden de uzmanlık değilde biraz tecrübe demek daha yerinde.

Sayfayı Paylaş