1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Vahşetin adı

Başlığı 'Hayata Dair Her şey' kategorisinde reis tarafından 24 Şubat 2009 başlatılmıştır.

1. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
  2. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Canı çıkmamış hayvanın eti yenirmi yuh artık, bunların kolunu bacağını kaynar suya sokup sonra cımbızla didik didik edeceksinki o hayvanın çektiği acıyı anlasınlar, yani fantazi olsun diye yapmadıkları iş yok, adam gibi öldürüp pişirseler yeseler olmaz sanki. Bu dünyanın bide ahireti var öbür tarafta bunlarıda böyle didik didik yolarlar :D

3. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Bunlarda ahireti düşünecek din iman olsa zaten böyle yapmazlar. montz:

4. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Video'yu seyredemedim ama ıstakozların günahı ne peki :) canlı canlı kızgın yağlı tavanın içinde pişiriliyor.. hiç onların çıkardığı sesi duydunuz mu ? duymak istemezsiniz emin olun.Sırf o şekilde pişirildiği zaman eti yenebilir olduğu için canlı canlı kızartılıyor o hayvancıklarda.. canı çıkmadan yenen balığı bilmem ama çiğ balıkta ayrı bir güzel :)

5. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Volkan hocam;bizim oralarda ıstakoz çoktur.Bizde kasnak gerip çok ıstakoz avladık ;) Istakozlar karada günlerce yaşayabiliyor.Istakozu bugün yakalasan ölmesini günlere beklersin ;) Bizde ıstakozu canlı canlı çok pişirdik.Ama o farklı birşey.Istakozu canlı canlı köze yada kaynar suya attığında 1-2 sn yede ölüyor.Yani acı çekmiyor ;) Ama bu videodaki balığı dk laraca işlemden geçiriyorlar ve masaya servis edildiğinde hala canlı. :hink:

6. sedatceyhun

sedatceyhun

İsim:
    Sedat Gezer
    Yazık hayvancağıza, çinlilerin yemek kültürünüze ben ne diyeyim bilmiyorum. kızgın:

7. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Olmaz bu kadar da yaa. Hayret bişey ya. :hink: Hiç kimsenin hiç kimseye hele de savunmasız bir hayvana acı çektirmeye hakkı yoktur.

Saygılar...

8. myillar

myillar Marmara Tuzlucu Üstad Üye

Yer:
    istanbul-pendik
    İsim:
    Mesut YILLAR
    Hocam bu adamların cenin (oluşmamış yada aldırılmış bebek) yediklerin gördüm ben o yüzden bu insanları balığı canlı yemeleri çok gelmiyor ama keser döner sap döner gün döner hesap döner.

9. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Çin işkencesi dedikleri bu olsa gerek...

Benim de görüntüleri izlerken ilk aklıma gelen balığın ölür ölmez bozulan cinsten birşey olabileceği oldu... Bu nedenle bozulmasını engellemek için bu muameleyi reva görmüş olabilirler...

ANCAK! eğer öyle ise bile, bu balık uyuşturulabilirdi veya muamele uygulanan kısımlarından beynine sinyal gelmeyecek şekilde felç edilebilirdi diye düşünüyorum... Bu bağlamda en azından acı çekmezdi...

Çinliler değil de Japon'ların yaptığı bir olayı belgeselde izlemiştim... Olay 2. Dünya savaşında yaşanıyor... Savaşı kaybetmek üzere olan Japonlar askerlerine erzak sevkiyatlarını durduruyorlar... Açlık çeken askerlere de ellerindeki esirleri yemek kalıyor... Ama nasıl? Bir kerede öldürüp eti bozulmasın diye esirlerin önce bir kol ya da bacağını kesip yiyorlar ve öylece bırakıyorlar... Esir kan kaybından öldüğünde de geriye kalanını yiyorlar... Tabii esirler bir müddet sonra bitiyor... Bu sefer kura çekip kendi arkadaşlarını aynı usulde yemeye başlıyorlar... Kurayı kaybedip kaçmaya çalışan arkadaşlarını kaçamayacakları ama ölmeyecekleri de bir şekilde vurup yine aynı usulde yiyorlar... Bana sorsanız -büyük konuşmayayım ama- açlıktan ölmeyi tercih ederim, ne esir yiyebilirim ne de herhangi bir silah arkadaşımı... Allah bizleri açlık ile imtihan etmesin... Amin!

Velhasılı olay adamların kültürleri ile ilgili birşey... Kültürleri bu tip muamelelere uygun olduğu için hiç vicdan azabı falan çekmiyorlar aksine bizatihi çok normal geliyor... Bizim Kurban bayramımız ile ilgili ise neler yazacaklarını/yazdıklarını siz tahmin edin... Sizlerin yukarıda yazdıklarının aynısını bize yazacaklardır...

10. myillar

myillar Marmara Tuzlucu Üstad Üye

Yer:
    istanbul-pendik
    İsim:
    Mesut YILLAR
    Abdullah hocam insanın mecbur kalması bu tür davranışları belki tetikleyebilir savaştır tutsaklıktır vs ama googla bebek yiyen çinliler yazarsanız göreceğeniz manzara pek hoş olmaz resim ekleyip miğdeleri bulandırmak istemedim yani diyeceğim şu hocam bu adamlar gerçekten yoldan çıkmış yeni tadlar adına restorantlarda bu işin ticaretini yapıyorlar.
    Allah sonumuzu hayır etsin.

11. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    Bu çinlilerde nerde garib işler var.Hep bunların başının altından kalkıyor.
    Ne mide varmış adamlarda.

12. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Mesut Bey,

Bu fetüs yeme işini araştırdım... Allah'a şükürler olsun bu bir şehir efsanesi çıktı... Araştırmalarda şunu gördüm ki bu itham tarih boyunca birbirlerini çekemeyen toplumlar tarafından birbirlerine isnad edilmiş... Yani kim diğer taraf hakkında kötü düşünülmesini istiyorsa ya bebekleri kurban ettiklerini iddaa etmiş ya da yediklerini... Bununla ilgili bir linki aşağıya koyuyorum...

http://urbanlegends.about.com/od/horrors/a/eating_babies.htm

Anlaşılan Çin'in yükselişini hazmedemeyen Batı'lılar kadim (antik) çamur atma metoduna başvurmuşlar...

Zaten böyle birşeye hiç kimse müsade edemez... Akıl almaz... Akıl sağlığı yerinde olmayan bir insan ancak böyle bir eylem içine girebilir ki bu da zaten aklı olmadığından mazur görülür, tabii bu insan yemek için fetüsü nereden bulacaksa...

13. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Bende Mesut beyin bahsettiği durumla alakalı resimler görmüştüm.Ne kadar doğru ne kadar yalan orasını bilemem ama adamlar yiyorlardı yani açık açık gösteriyor.Sırf düz yazı değil ama senin söylediğinde mantıklı geliyor kanka.. Neyse konuyu dağıtmayalım daha fazla zaten midem kalktı. :hasta:

14. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur
    Bu bebek yeme işi benimde kafamı karıştırmıştı. Bir kaç resimini görmüştüm altında da yazısı vardı. Yazıyı okuyunca resimde ki bebeğin gerçekten yenilmediğini (ordaki bebekte yapaymış) sadece bir sanatçı tarafından fotograf çekilmek için hazırlanmış olduğunu gördüm.

Sayfayı Paylaş