1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Yüzen yem kabı

Başlığı 'Kendin Yap Genel Portal' kategorisinde sconat tarafından 15 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

1. sconat

sconat

İsim:
    Ozan Sıdal
    Selam Ozan kardeşinizden yüzen bir yemlik önerisi var.Umarım faydalı olur.Olmalı bence çünkü zekice ve 4-5 günlük tatil sürelerinde de işe yarayacaktır.Suya eriyip dağılacak yemler için pek kullanılmayabilir ama ıspanak,salata yaprağı, salatalık,havuç,kırmızı (yakmayan) biber,haşlanmış bezelye,brokoli,muz,kivi kısaca ne balık besliyorsanız uygun olan besini koyabilirsiniz. :basardim:

Böyle bir bakalit bir bardak yada malzeme bulacağız,çok büyük ve tabi küçük olmasın.

Hava hortumu veya bir kalınnı kullanılabilir.Bize küçük bir parçada daha kalın bir hortum lazım.İnce olan sıkıca içine girecek.

Fotoğraftaki bardığı hortumumuzla sarıyoruz.Hortum içindeki hava sayesinde bardağımız batmayıp hortum bölümüne kadar suya batacaktır.

Haznenin altına ve yanlarına çok büyük olmayan ama sebze parçalarının balıklar tarafından kolayca koparılacağı kadar delikler açıyoruz. :basardim:

Yüzen yemleme makinası nereye balıklar oraya.Umarım beğenirsiniz.yapımı çok kolay ama işe yarar bence.

Dıy grupculardan bir öneridir. :cicek:

2. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Bunla süper tubfex verilir balıklara ellerinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş, yakında tatile gideceğim ne yapsam diye düşünürken bu başlığı gördüm ben bunu kürdan kabından yaparım çok teşekkürler :cicek:

3. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Ozan selam, durup durup zeka işleriyle patlatıyorsun bombayı. :helalolsun: Bana da lazım bundan teşekkürler. Faydalı bir alet bu her eve lazım. Siz olmasanız nerden aklımıza gelecek bunlar. :cicek:

4. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Yaşasın dıy grup üyelerimiz :cicek: öp:

5. Sky2007

Sky2007

Yer:
    Konya
    İsim:
    Mustafa Sırlı
    Teşekkürler, güzel paylaşım.

6. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Güzel ve zekice bir çalışma Ozan tebrikler. :helalolsun:

7. sconat

sconat

İsim:
    Ozan Sıdal
    Teşekkür ederim arkadaşlar.daha neler gelecek fırsat buldukça elimden geleni yapmaya çalışıyorum.Yoksa dıy grup üyeliği gidecek. :D Şaka bir yana pratik ve işe yarayan malzemeleri seviyorum. Umarım faydalı olur. :cicek:

8. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Yüzen yem kabı

Linkleri kırılmış olan fotoğraflara yeni linkler gönderen Ozan kardeşime teşekkür ediyorum. Düzenleme yapılmıştır. Yüzen yem kabı tekrar hizmete görsel olarak girmiştir. Düşünüce bu muhteşem paylaşımın gerçekten pratik Ozan'a yakıştığını görüyorum. :helalolsun:

Tebrikler Ozan kutlarım bir kez daha. sağol.gif

9. sconat

sconat

İsim:
    Ozan Sıdal
    Yüzen yem kabı

Fotoğrafları düzenlediğin için sağol Temel abi.Umarım arkadaşların işine yarar. super:gif super:gif

10. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Yüzen yem kabı

Hep söylüyorum abi sen pratik lakabını hakediyorsun diye. Yine ''pratik'' ve yine '' kullanışlı'' bir örnekle karşımızdasın. En kısa zamanda aynısından yapıp deneyeceğim.

Saygılar...

11. myillar

myillar Marmara Tuzlucu Üstad Üye

Yer:
    istanbul-pendik
    İsim:
    Mesut YILLAR
    Yüzen yem kabı

Tebrikler Ozan çok akıllıca bir paylaşım olmuş kutlarım, senden korkulur. :helalolsun:

Sayfayı Paylaş