1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Yahu bu poz yarışmadan sonra mı verilir?

Başlığı 'Akvaryum Kahvesi' kategorisinde Neverlander tarafından 18 Mayıs 2009 başlatılmıştır.

1. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Şimdi siz bu kiraz karidesini ne yaparsınız? Yahu bu poz "Akvaryum Canlısı Fotoğraf Yarışması"ndan sonra mı verilir? kızgın:

2. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin
    Abdullah Hocam, karidesi utandırmışsınız fotoğraf çekerken :cekingen:
    Ne ile besliyorsunuz hocam bunları? Varsa sırlarınız paylaşın bizlerle :) Maşallah naz: rengi çok ama çok güzel...Fotoğrafta aynı güzellikte elbette. Ellerinize sağlık.

3. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Nasıl yeme usul usul gidiyor ya :D :D Kanka iyi yakalamışsın valla.. Hakkaten ekstradan bişey mi verdin fotoşop mu ne güzel kızarmış helal olsun valla... em34: em34: Benim verdiğim karidesler mi bu arkadaşlar ?

4. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Peşinde olduğu yem Pet's Family'nin yavru yemi... Micro idi galiba adı...

Kanka senin verdiklerin 65 lt'de tetralar ile takılıyorlar... Bu karides ya doğrudan Fatih Pet'ten alınanlardan biri ya da onların yavrularından... Gerçi ben hiç kardies görmüyorum 135 lt'de Vallisneria'nın yapraklarını "hamak" olarak kullanan 5'linin haricinde ama... huh:

5. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    O nasıl renk. :hink: Benim karidesten bile güzel. pala: Yanlış yapmış gerçekten Abdullah hoca'm.
    Maşallah valla çok güzel rengi varmış. naz:

6. taygun

taygun Guest

Evet gerçekten çok güzel kızarmışlar. Çekim de çok net. Apdullah'ın hakkını yememek lazım.

Benim de iki tane kiraz karidesim var. Aynı renklerde. Kıpkırmızı. Bu hale gelmesini çok iyi izleyemedim. Çünkü bol bitkili bir akvaryumda bitkilerin arasında büyüdü. Onu çok seyrek gördüğüm için özel olarak yem verme şansım hiç olmadı. Ne bulduysa onu yedi.

Volkan diğer başlık altında yazdığımız gibi, canlı doğuranların arasında büyüdü. Yani onları yemek için hazır bekleyen bir sürü balık arasında. Bu şartlarda hiç mi stres olmadı da rengini kaybetmedi hayret. Herhalde sık bitki örtüsünden dolayı hemen hemen saldırya maruz kalmadı.

Saygılar

7. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Tamer Hocam,

Bu resimdeki şahsiyet aralarında mı bilmiyorum ama aynı şekilde kıpkırmızı olan 5 adet kiraz karidesi var benim 135 lt karma canlı doğuran akvaryumunda (tabii görebildiklerim belki sadece bunlar, yani daha var mı bilmiyorum)... Bu 5'li Vallisneria nana'nın yapraklarının su üstünde yaptığı saklanma alanlarından hiç dışarı çıkmazlar... Aynı şey canlı doğuran yavruları için de geçerli... Ben henüz daha bu Vallisneria'ların arasına dalıp da yavru kovalayan balık görmedim... Acaba çok iyi bir saklanma alanı mı oluşturuyorlar yoksa başka birşey mi var benim anlam veremediğim, çözemedim... huh:

8. taygun

taygun Guest

Merhaba Abdullah,

Bahsettiğin bitkinin resmini aratıp baktım. Doğru söylüyorsun. Bu bitkilerin arasına balık girip karides yakalama zor olmalı. Aynı şekilde belki o bitkilerin arasında canlı doğuran yavruları da saklanıyordur.

9. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Karideslere ilk zamanlar balıklar biraz meraktan mıdır nedir dürtüyorlar ama zamanla alışıyorlar.Heralde yiyemeyecekleri kadar büyük geliyor onlara o yüzden fazla uğraşmıyorlar..

Sayfayı Paylaş