1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Yarışmaya katılımları bekliyoruz

Başlığı 'Etkinlik-Duyuru-Haber Portalı' kategorisinde YIKIKTEMO tarafından 3 Mart 2009 başlatılmıştır.

1. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    En güzel dekor fotoğraf yarışması katılımlarınıza açılmıştır. Yarışmamıza katılımlarınızı bekleriz.

Sosyal bir faliyet olmasının yanında, birinci arkadaşımıza Atman CT HF-600 Şelale Filtre hediye edilecektir.

Başarılar...

Düzenleme: 14 Mayıs 2016
  2. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    20 Mart'a kadar süre var daha Temel Hocam.Hele bi dur,yeni kurudu fugaflex :)

3. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Temel abi hazırlanıyoruz öyle hemen yok :D

4. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur
    Bende ufak birşey hazırladım. 20 marttan önce hazırlayabilirim inşallah :)

5. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Temel Hocam,

Yarışma dekor yarışması mı yoksa akvaryum iç dizayn yarışması mı? Kafamda netleşmedi de... Cevaba göre katılıp katılmamaya karar vereceğim de...

6. sezginyavuz

sezginyavuz

İsim:
    Sezgin Yavuz
    Abdullah Hocamın dediği gibi bende kavrayamadım durumu. Katılacağım ama halen endişeliyim. şaş:

7. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Abdullah hocam,

Soru aslında çok güzel ve zamanlı oldu. Dekor ifadesinden kaya dekoru algılaması çıkıyor sanırım. Fakat bu etik olmaz. Herkes yoğun kaya dekorunu tercih etmeyebilir, bitkili akvaryum sahibi olabilir.

Yarışmanın kıriteri iç dizayn anlamında, genel dekordur. Kısaca genel bir katılıma açıktır. Canlıya odaklanmış fotoğraflar olmamalı.

Bu açıklamayı yarışma başlığınada ekleyeceğim.

Saygılar...

8. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Açıklama için sağolasın Temel Hocam... Ben de varım o halde...

9. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Yarışma konusu çok geniş kapsamlı olmuş bence Temel Abi,biraz daraltılmalı bence.Bu haliyle parası olan kazanacak gibime geliyor.Hayırlısı :)

10. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Cem, kaliteli makinası olan ve kapsamlı ve komplike akvaryuma sahip olan arkadaşlar avantajlı olabilir evet. Ancak buna çözüm üretmek çok zor bizim açımızdan. Sonuç itibari ile fotoğraf yarışması ve fotoğraf kaliteside dekoru ön plana çıkarmak için önemli.

Benim daha evvel bir platformda fotoğraf birinciliğim oldu. Bu yarışmaya gerçekten fotoğraf ile ilgilenen arkadaşlarda katılmıştı. Benim makinam son derece ucuz bir makinaydı. Ama inan sıkılmadan yüzlerce fotoğrafı her açıdan çektim, makinanın ayarlarınıda sürekli değiştirdim.

Ben her zaman söylerim, akvaryumlarımızda böyledir, parası olan ve her türlü ekipmanı parayı basıp satın alan ve başarılı olan akvaryumdansa, kendi fikirleri ve tecrübesiyle daha kısıtlı imkanlarla yakalanan başarı çok daha değerlidir. Şahsen böyle bir akvaryumu yıllarca tuzlu su olarak yürüttüm ve yukarıda anlattığım daha değerlidir ifadesini göremediğimden son derece üzüntüde duymuşumdur.

Bu konular önemli konulardır ve aslında daha ileri hobiyi taşımanında anahtarıdır. Dış ülkelerin bulduğunu, üretiğini satın alarak akvaryum hobisinde onları yakalayamayız ve asla geçemeyiz. Biz fikir üretmeli, biz yapmalıyız ve bu fikirlerin üzerine yeni fikirleri sürekli koymalıyız.

İmkanlarınla başaranmanı dilerim.

11. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Biraz önce yaptım,çalıştırdım,yukarıdan dökülen su miktarı az geldi,bozdum yeniden yaptım,şu anda kurumakta.
    Emeğin hakkını iyi bilen biri olduğun için düşünmeden katılacağım Temel Abi.Cevap için teşekkür ederim...

12. U.Uçar

U.Uçar

İsim:
    Ufuk UÇAR
    Merhabalar...

1-Tuzlu su akvaryumlarıda katılabilir mi?
    2-Katılabilirse resif ve marin olarak ta katılınabilir mi?
    2-Katılabilirse tatlı su ile aynı kategogide mi yarışacak?
    4-Yarışma kuralında "Her yarışmacı bir fotoğraf ile katılabilir." ve "Yarışmaya katılacak üyemiz farklı fotoğraflar ile akvaryumunu akvaryum tanıtım köşemizde tanıtmalıdır." kuralı var, bu durum çelişmiyor mu? Akvaryumu tek fotoğrafla mı, farklı birden fazla fotoğraflar la mı , nerede tanıtacağız, linki nerede?
    5-Yarışmaya hangi linkten katılacağız ve şu ana kadar ki katılımları görebilirmiyiz?

Teşekkürler.

13. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Ufuk abi, akvaryumunu sen zaten tanıttın. Yani foruma yeni üye olan arkadaşlar için geçerli. Senin akvaryumun Tuzlu su bölümünde tanıtılmış durumda. Diğer üyelerimiz tanıtım portalında akvaryumlarını tanıtabiliyor zaten. Yarışmada tuzlu su tatlı su ayrımı yapmadık. Buna gerek görmüyoruz. Tuzlu su akvaryumlarının avantajı olacağı düşünülebilir ancak, canlı yarışması olmadığından dekor olarak değerlendirilecek.

Yarışmaya katılım başlığı aşağıdadır ve hünüz katılan olmamıştır.

Saygılar...

14. U.Uçar

U.Uçar

İsim:
    Ufuk UÇAR
    O zaman ilk katılımı yapayım da hobicilerimize cesaret gelsin. :hepiniziseviyorum:

15. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Yarışmaya katılım için son 3 gün. Dekor fotoğraflarınızı bekleriz.

16. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Eyvahlar olsun yetiştiremedim :D
    süpriz bir paludaryumla gelecektim, ama yetişmeyecek eski tankımla katılacağım yarışmaya

17. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Sen katılda paludaryumu boşver :D Yeter ki katıl Emrah Abi... Ben katılmayı düşünmüyorum çünkü malawi tankımda sadece bir tane deniz kabuğu var. Ne mercan ne kaya nede başka bişey. :D

Saygılar...

18. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    bence katılımlar çoğalmalıdır, yani amaç illede kazanmak yada kazanmayı ümid ederek katılmak olmamalı.Burada bir aktivite yapıyoruz sonuçta bir iki kişi girerse bu işin tadı olmayacaktır

19. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Emrah benimki beklediğim gibi olmadı.1 hafta güneş olsaydı çoşardı napalum ama ben Bursa'ya gittim gideli yağmur yağmış hep :(

20. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Ben katılımı ikiledim beyler... Sıra sizde...

Sayfayı Paylaş