1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Yardım edebilir misiniz

Başlığı 'Akvaryum Filtre Yapımları' kategorisinde ekotim tarafından 15 Eylül 2009 başlatılmıştır.

1. ekotim

ekotim

İsim:
    ahmet öztürk
    Forumdaki arkadasların önerisiyle pipo filtre aldım yalnız söle bi bir sorun var.Hiç kullanamgım için belki ben yalnıs taktım.Süngerli bölüm asagıya mı gelicek?İkincisi suan hiçbir hareket göremiyorum filtrede bir sorun olabilir mi?Fİltrem aynen resimdekinden?

Daha büyük bir resim bulamadım.

2. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Yardım edebilir misiniz

Sünger aşağı boru yukarı, küçük çıkıntıyada hava motorunun hortumu bağlanır hava verdikçe sünger su emecek saygılar:gif

3. ekotim

ekotim

İsim:
    ahmet öztürk
    Süpersin hava moturu tmamdır çok teşekkür ederim yani aynı zamanda havada vericek.O zaman bu hava moturunun ucundaki yeşil şeyle işim kalmadı.Tekrar cok sağol.

4. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Yardım edebilir misiniz

Ekrem,Emrah ında dediği gibi sünger alta,boru yukarı gelecek şekilde vantuzlarından cama yapıştır filitreni. Borunun üst kısmı biraz suyun altında kalması iyi olacaktır. Filitre komple suyun dibine kadar giriyorsa komple dibe kadar indir. Bu sayede hava ile birlikte çıkan su, aynı zamanda su yüzeyini dalgalandıracak ve oksijen sağlayacaktır akvaryuma. burda:gif

Sayfayı Paylaş