1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Yardım Edin Lütfen

Başlığı 'Tatlı Su Donanım ve Ekipman Portalı' kategorisinde nokia6310i tarafından 23 Ocak 2009 başlatılmıştır.

1. nokia6310i

nokia6310i

120*44*60 ebatlarında 2. akvaryumumu kuracam inşallah ama (Tatlı Su)dış filtre seçiminde kararsız kaldım tetratec EX 1200 mü ? Yoksa Eheim Ecco Comfort 2236 mı yada sizin daha başka önereceğiniz filtrelermi teşekkür ediyorum

2. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Tetratec EX 1200 lerde genelde su sızdırma şikayeti olsada çok iyi bir filitredir.500 lt relik avrayumlara kadar kullanılabilir.

Eheim Ecco Comfort 2236 larda çok güzel ve pratik bir filitre.8 waatlık düşük enerji tüketimi ile birçok hobicinin ilgisini çekmektedir. Ancak sizin akvaryumunuzda yetersiz kalır.

Bu durumda size Tetratec EX 1200 ü tavsiye ederim.

Saygılar.

3. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Tetratec ürünleri Diyarbakır'daki hobiciler tarafından da yoğun olarak tercih edilmektedir. Olcay Abinin tavsiyesine katılıyorum.

Saygılar.

4. nokia6310i

nokia6310i

Teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için

5. atlantis

atlantis

Yer:
    İzmir
    İsim:
    Murat Yıldız
    Bencede her nekadar marka ile ön plana eheim çıksada tetratec filtre bu konuda size daha iyi verim sağlar.

6. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    Tetratecde güzeldir.Onun fiyatında daha kaliteli dış filtrelerde alabilirsin.
    Tetratecinde biraz adına para veriyoz diyebilirim.
    Tavsiye edebileceğim marka Sun Sun HW 304B U.V.li Dış Filtre 2000 Lt. yada Sun sun 303b
    Uv'li olması avantaj.

7. SAMET4100

SAMET4100

İsim:
    samet kardüz
    Bencede Tetratec EX 1200...

Sayfayı Paylaş