1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Yem çalışmam

Başlığı 'Kendin Yap Genel Portal' kategorisinde YIKIKTEMO tarafından 2 Ekim 2008 başlatılmıştır.

1. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Yaptığım inceleme sonucunda gerek içeriği, gerekse, balıkların severek tüketmesi ve faydasını görmem sonucu ortaya çıkardığım bir yem çeşidi. Saksıda filiz halini aldığında balıklar severek tüketecektir. İyi seyirler...

Tere filizleri

[google]7762829622761145981&hl=en[/google]
    :horon:

baksu bunu beğendi.
  2. nemo61_4

nemo61_4

Üstadım çok hoş bir tanıtım videosuydu.Acaba neonlarda bu bitkiden yerlermi?...

3. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Neonlar videodaki gibi direk olarak kabul etmezler. Türden türe değişikmekte. Ancak evde içerik olarak çeşitli karoteinli besinlerle hazırlayacağınız mama içerisine katmanız mümkün. Ancak bu şekilde kabul edeceklerdir.

Yorum için teşekkür ederim.

4. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Hocam;önce mutfak,ardından saksıda bitki yetiştirme,derken korkarım yakında bir sera kuracaksın :)

Bu güzel paylaşım için teşekkür ederim Temel hocam :helalolsun:

5. sezginyavuz

sezginyavuz

İsim:
    Sezgin Yavuz
    Öğretici bir belgesel gibi olmuş. Sınırları zorlayınca bu hobinin bir yükümlülüğü olmadığı ortay çıkıyor. Paylaşım için teşekkürler.

6. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Doğru söyle Temel Hocam... Sen bunlara ya çay yaprağı da yedirmişsindir veyahut çayın kendisini içirmişsindir... :D

7. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Eğitici bir video olmuş Temel abi. Paylaşım için teşekkürler.

Saygılar.

8. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Abdullah hocam,

Bazen yazmakta zorlandığımız şeyler var. Aslında bunu sende de görüyorum. Yanlış yazmamak adına, doğruyu belirtmek adına çok dikkat ediyorsun. Dikkat etmemiz sonucunda kurduğumuz cümleler sonucu bazen yaptığımız işlerin önemimini kendimiz siliyoruz, silik bırakıyoruz.

Yukarıdaki video Değil Türkiye, Dünya ülkelerinde bir ilktir. eşi ve benzeri bulunamaz. Bu gıda denenmemiş verilememiştir. Üstelik balıkların bu iştahla tüketmesi enteresandır.

Balıklara çay verme konusuna gelince Yeşil çay gerçekten tavsiye edilebilir bir gıdadır balıklar için. Kısaca hocam öay ikram edersem iyi birşey yaparım.

En son bulunan vitamin PDQ'dir. Bu vitamin hastalıklara karşı savunma sisteminde ve üremede önemli foksiyonlara sahiptir. Bu vitamin Yeşil çay, maydonoz, yeşil biber ve kivide bol miktarda bulunur.

Bilinmeyen daha pek çok vitamin mevcuttur. Farklı besin maddelerini diyete sokmak sağlıklı yaşamın devamlılığını en yukarıda tutacaktır.

Yrd.doç.Dr.Hamdi ÖĞÜT

Düzenleme: 14 Mayıs 2016
  9. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Müthiiiiiiiiiiiiiiiiiş :hink: . Temel Abi sen bu işi biliyorsun. Emeğine sağlık...

Saygılar.

10. Rador

Rador

İsim:
    Rador
    Yem çalışmam

Malawiler yermi bundan ?

11. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Yem çalışmam

Malawiler ilk etapta kabul etmeyebilir ama karides ile karıştırılırsa yani mikserden geçrilirse kabul ederler. Sadece tereye sıçak balmayabilirler, fakat denemekten zarar gelmez. Filizleri parçalayarak denemek lazım.

12. ZeRo-x7

ZeRo-x7

Yer:
    İstanbul/ Beykoz
    İsim:
    Murat Sarıoğlu
    Yem çalışmam

Temel abi süper bir video teşekkürler. Baliklar çok güzel allah naz: korusun, senden çok bilgi öğrencez daha abi :D

13. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Yem çalışmam

Ohooo Murat abi bu bilgiler eskidi bile. Öyle zannediyorum ki Temel hocam şimdilerde yeni bir yem üzerinde çalışmalar yapmakta ! Yoksa yanılıyor muyum ? :)

14. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Yem çalışmam

Her an herşey olabilir. saat:gif Yenilikleri ve bir şeyler katmayı severim ve tabi devam edecek. huh: Teşekkürler yorumlar için.

15. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Yem çalışmam

Seni bildiğim için zaten öyle zannediyorum dedim hocam. ALLAH bilir gene neyle çıkacaksın karşımıza. :)

16. ZeRo-x7

ZeRo-x7

Yer:
    İstanbul/ Beykoz
    İsim:
    Murat Sarıoğlu
    Yem çalışmam

Hüseyin ben yeni gördüm :D Bilgi eskimez hiç bizaman yeniler için herzaman öğreticidir. Temel abi boş durmaz zaten ondan kuşkumuz yok :F

17. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Yem çalışmam

Kendisi de bunun sinyallerini verdi zaten az önce... :D Bekleyip göreceğiz...

Sayfayı Paylaş