1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Yeni akvayum

Başlığı 'Tatlı Su Hobiye Başlangıç Portalı' kategorisinde uyarr tarafından 24 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

1. uyarr

uyarr

Arkadaşlar 23.07.2009 da akvaryumu kurdum
    ebat 60x25x25 yaklaşık 40 litre.

İçine midye kırığı ve ince kum koydum hava motoru ışık ve canlı bitkide ekledim. Suyunu çeşme suyu doldurdum.

Akvarymua lepistes çöpçü cüce vatoz neon atmayı düşnüyorum.

Şimdi balıkları atmadan önce ne yapmam gerekli? Bitkiler için bir ilaç falan var mı kullanacağımız devamlı?
    Akvaryumcu bir ilac verdi onu da attım 5 damla kadar
    bu aşamadan sonra sağlıklı bir akvaryum için ne yapmalıyım? eklemem gereken başka ilaç veya döküman var mı?

Bilgi veren arkadaşlar detayları için şimdiden teşekkür ederim.
    Saygılar

A.P Bot Yazı düzenlemesini kaydetti.: 13 Mayıs 2016
  2. hasanacar

hasanacar

İsim:
    Hasan Acar
    Attığın ilacın tam olarak ne olduğunu soracaklar üstadlar. Şimdiden yazıver.

3. uyarr

uyarr

Valla üstünde contra-lcthyo yazıyor resmi aşağıdaki linkte
    zaten. Buda evin hertarafını elimi ayağımı boyadı hanımdan dayak yiyecektik nerdeyse . :F

4. hasanacar

hasanacar

İsim:
    Hasan Acar
    Akvaryumcular bu ilaç yerine neden su hazırlayıcı bir şey vermezler anlamış değilim. Bu ilaç akvaryumdaki yararlı / yararsız tüm bakterileri öldürüyor diye biliyorum. Arzulanan biyolojik döngü için bakteri lazım. Neyse üstadların işine karışmayayım. Ben de yeni öğreniyorum.

5. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Siz gelip bir başka başlık daha açıp daha neler yapmam lazım diye soruyorsunuz...

Lütfen alıntıda ve tekrardan aşağıya verdiğim linkteki başlığı detaylı şekilde inceleyin...

Eğer o metni okumaya sabrınız yoksa akvaryum hobisi size uygun olmayabilir...

6. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Merhabalar Cengizhan bey Abdullah hocamın verdiği linkte uzun uzun lepistes akvaryumunun sıfırdan kurulumunu konşmuştuk 2000 kez okunmuş bir başlıktır orada contra-lcthyo dan tutun da bitki bakımına, yavru verimine, su kalitesine kadar herşeyden bahsettik, taktir edersinizki insan aynı şeyleri tekrar tekrar yazmaktan bunalıyor, biz forumda bu yazdıklarımızı insanlar faydalansın diye yazıyoruz, açılmış bir başlık bir kişi için değildir ardından gelenler için de faydalı olabilmelidir yoksa verilen emeğin hiçbir değeri yok, burada yazdıklarımız havaya gitmiyor yazdık orada duruyor lütfen başlığı inceleyin o başlık hayatında balık görmemiş adamı akvarist yapar buna inanabilirsiniz. Başlığı okuyunuz eğer yine kafanıza takılan birşey olursa aynı başlık altında sorunuza devam edip o başlığı sizden sonrakilerin daha fazla yararlanması için pekiştirebiliriz.
    Sağlıklı balıklar dilerim saygılar...

7. ft25

ft25

İsim:
    Furkan TEMEL
    Yeni akvayum

Bu ilaç fazla işe yaramaz.Bu ilaç piyasada beyaz benek ilacı ve metilen mavisi olarak satılır.Ben bunların yerine seranın bitki gübresini veya bitki ilaçlarını almanı tavsiye ederim.

Sayfayı Paylaş