1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Yeni anemon. Fikirlerinizi bekliyorum

Başlığı 'Anemonlar ve Omurgasızlar Portalı' kategorisinde Marineros tarafından 14 Ekim 2016 başlatılmıştır.

1. Marineros

Marineros

İsim:
    Caner Adanır
    Herkese tekrar merhabalar. Devamlı alışveriş yaptığım akvaryumcuma güvenerek bir adet anemon aldım. Daha doğrusu bu kadar genç olan bir tanka hangi türün gideceğini sordum ve bu türü önerdi. Sizce bu anemon nasıldır? Sanırım palyaçolar bu gibi anemonları host edinmiyorlar. Sizce formu nasıl. Taşın arasına sıkıştırmadım bu arada. Sadece destek için oraya yerleştirdim. Fotoğraf ekte.

2. 4runner

4runner

Yer:
    Ankara
    İsim:
    çağrı
    carpet anemon olarak geçer bu renk te baya yapışkan olanlardan.Anemonlar içinde bence sağlam sayılabilecek türlerden.Benim maroon palyaçolarım giriyordu (ama zaten maroon palyaço genelde pek seçici değil en azından benimkiler)
    Bu anemonun kötü tarafı dokunan balığı affetmiyor neyazıkki hemen yapışır.
    birde beğendiğiniz konuma yerleştirmek için zorlamayın.Ky faendisi bulsun yerini.
    Ben haftada bir kere maşa ile ağzına orta boy fasulye tanesi kadar karides veriyordum.

not:güzel bir canlı yanlız tüm anemonlar gibi herhangi bir ölme durumunda,
    suyu çok bozması ve baya avcı bir tür olmasından dolayı riskli derim.

selamlar.

Düzenleme: 14 Ekim 2016
    Marineros bunu beğendi.
  3. Marineros

Marineros

İsim:
    Caner Adanır
    Satan kişi bunun white sheep anemon olduğunu söyledi. Acaba diyorum zaten yeni başladık üstüne bir de canlıları kaybetmeyelim. Kendisine bugün izinli olduğundan ulaşamadım ama yarın bir de ona sorayım. Zaten bu yüzden sizlere burada sormak istedim. Teşekkürler.

Sayfayı Paylaş