1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Yosun Problemi

Başlığı 'Bitkili Akvaryum Portalı' kategorisinde Tolga55 tarafından 15 Eylül 2009 başlatılmıştır.

1. Tolga55

Tolga55

İsim:
    Tolga EROL
    Merhaba.Bu gün kalktığımda akvaryuma yem atıcaktım.Bide baktım camda yosun oluşmuş.Akvaryumun ön ve arka camında var.Camda yosun oluşmuş.Camda noktamsı gibi bir şekilde.Yosunla ilk defa karşılaşıyorum.Ne yapmam lazım.Makaleleri okudum ama tam olarakta ne yosunu anlamadım.Resim çekiyorum ama net çıkmıyor onun için koymadım.Bu yosunlar için ne alabilirim nasıl giderler bi yardım edebilirmisiniz ?

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Yosun Problemi

Önemli bir sorun göstergesi değil bu alg çeşidinin belirmesi. Akvaryumun bazı bölümleri farklı ışık şiddetine maruz kaldığında bazı alg çeşitleri görülüyor. Hepimizin akvaryumlarında az çok bu algler bulunmaktadır. Fotoğraf olsaydı iyi olurdu aslında.

3. Tolga55

Tolga55

İsim:
    Tolga EROL
    Yosun Problemi

Makinem olmadığı için çeksem bile bişi anlaşılmıyor telefonla çektiğim için.Kullanılmayan bir diç fırçası ile temizledim akvaryumun belli bölgelerinde vardı zaten.

Sayfayı Paylaş