1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Youtube'u Engellemesiz ve Doyasıya Seyredin...

Başlığı 'Hayata Dair Her şey' kategorisinde Neverlander tarafından 15 Ocak 2009 başlatılmıştır.

1. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Aşağıdaki linkten "Youtube Jacker" programını indirip bilgisayarınıza kurun...

http://www.pcokul.com/youtube-jacker-3.html

YouTube ‘ girmek için alternatif birçok yöntem mevcut . Fakat bunların hepsi detay isteyen yöntemler oluyor genelde ve bir süre sonra YouTube alternatifi başka sitelere yönelmeye başlıyoruz .

Benim şimdi anlatacağım yöntemle 2 dakika içerisinde YouTube ‘ a girebileceksiniz . Tam olarak ne yapıyor bu progr***** ? Bilgisayarımızdaki hosts dosyasına ( C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts ) ( dosyanın uzantısı yok ) YouTube ait olan 2859 tane ip ‘ yi kaydedip YouTube ‘ a tam anlamıyla erişmemizi sağlıyor . ( Diğer bazı yöntemlerle YouTube ‘ a girilebiliyor ama video açılmıyor veyahut YouTube ‘ a giriyorsunuz fakat üye girişi yapamıyorsunuz , ama bu tamamen sorunsuz üye girişi de yapabiliryorsunuz videoları da sorunsuzca izleyebiliyorsunuz ) Bilgisayarınıza ayrıca herhangi bir program kurmuyor dolayısıyla bilgisayarınızın hızını da etkilemiyor yaptığı sadece hosts dosyasını düzenlemek . Hazırsanız başlayalım
    Öncelikle şuradan YouTube Jacker adlı programı indiriyoruz . ( Programı sadece bir kere kuracağız sonra normal bir şekilde youtube.com yazıp gireceğiz yani program sadece ilk başta kurarken işimize yarayacak )
    İlk olarak indirdiğimiz YouTube Jacker.rar dosyasına sağ tuşla tıklayıp Buraya Çıkart ( Extract Here ) ‘ a basıyoruz .
    Daha sonra çıkan YouTubeJackerKur.exe dosyasına çift tıklayarak kurulumu başlatıyoruz . ( Eğer şu resimdeki gibi bir hata alırsanız ve kurulum başlamazsa YouTubeJackerKur.exe ‘ un ismini setup.exe olarak değiştirip tekrar çift tıklayın . )
    İleri ‘ yi tıklıyoruz . Lisans sözleşmesi koşullarını kabul ediyorum ‘ u seçtikten sonra İleri ‘ yi tıklıyoruz .
    Yükle ‘ yi tıklıyoruz .
    Son olarak da kurulumun başarılı olduğunu gösteren ekranda Son ‘ a tıklıyoruz .

Sonra Internet Explorer ‘ ı açıp http://www.youtube.com adresine giriyoruz ve işte karşınızda YouTube

Kaynak: http://www.pcokul.com/youtube-jacker-3.html

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Girmem aslında o siteye Abdullah hocam, fakat tuzlu su tür videolarına orada ulaşabiliyorum. Teşekkür ederiz paylaşım için.

3. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Neden girmiyorsunuz ki Temel Bey?

4. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Hocam, kanunen yasaklanmış olmasından dolayı.

5. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Tabii bu önemli bir konu... Haklısınız... Ancak youtube'un hepten yasaklanması doğru gelmiyor bana, sadece sakıncalı videolara erişim engellenebilirdi diye düşünüyorum...

6. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    youtube ye giren suç işlemiş oluyormu

7. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Bilmiyorum... Avukat var mı aramızda?..

8. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Suç tabii kide ama kimseninde taktığı yok :) Abicim kimse Amerika'ya özgürlükler ülkesi demesin herşey serbest bizde :)

9. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Ben hergün youtubedeyim illegal işlerle uğraşıyomuşuzda haberimiz yokmuş :bilmem:

Sayfayı Paylaş