1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

YUNUS CİNSİYET YARDIM LÜTFEN

Başlığı 'Tür ve Cinsiyet Belirleme Portalı' kategorisinde aud87 tarafından 1 Mart 2009 başlatılmıştır.

1. aud87

aud87

Merhaba arkadaşlar. Yunuslarımı 3e 1d olduğunu umarak aldım ve tam anlayamadığım için sormak istedim. Birde yunuslarım saf mı yoksa electra kırmasımı yardımcı olursanız sevinirim.

2. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Merhabalar.Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.

Resimler yanıltıcı olabilir fakat ben resimlerde hiçbirtane dişi göremedim.

Mümkünse anüs vent resimlerini eklerseniz %100 bir cinsiyet ayrımı yapabiliriz ;)

Ayrıca balıklarınız kırma değil ;)

Saygılar.

3. aud87

aud87

Teşekkür ederim safkan olmalarına sevindim açıkçası ama aralarında hiç sürtüşme olmuyor gayet güzel anlaşıyorlar. Benim korkum hepsinin dişi olmasından yanaydı. Çok şaşırttı teşhisiniz ama anüs vent resimlerini eklemeye çalışacağım. Umarım kesin bilgiye ulaşırız ozaman. Tekrar teşekkür ederim ilginiz için.

4. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Resimlerde dediğim gibi dişi görünmüyor fakat bu % 100 teşhis değil tabiki.Ben öyle yunuslar gördümki vücut ve yüzgeç yapısına baktığında %100 erkek sanıpta balığın dişi olduğunu gördüm ;) Ama kuvveti muhtemel balıklarınızın tamamı erkek.%100 cevap vermek için anüs vent resimlerini eklemelisiniz.

Bu arada profil bilgilerinizi doldurursanız size hitap edebilmemiz kolaylaşır ;)

Saygılarımla.

5. aud87

aud87

Doldururum şimdi Olcay Bey yardımınız için tekrar teşekkür ederim resimleri bir an önce çekip eklemeye çalışacağım
    Saygılar

6. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Rica ederim Ahmet bey.

Akvaryumportalı ailesi olarak elden geldiğince herzaman yardım ve desteğe hazırız.

Saygılar.

7. aud87

aud87

Teşekkür ederim Olcay bey bende aranıza katılmaktan dolayı son derece mutluyum.

Sayfayı Paylaş