1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Yurtdışından internet üzerinden mercan alınabilecek site adresi bilen var mı ?

Başlığı 'AP Portal Blog- Üye Tank Tanıtımları' kategorisinde lcturkey tarafından 18 Ağustos 2009 başlatılmıştır.

1. lcturkey

lcturkey

İsim:
    Levent Cepdibi
    Arkadaşlar merhaba,

Avrupa birliği ülkelerinden online olarak mercan satın alabileceğim site biliyor musunuz ?

Edirnede oturduğum için sık sık yunanistana geçiyorum.Avrupa birliği ülkesi olduğu için kargo gönderimlerinde problem olmuyor.Oradan verdiğim bir adrese kargo gelirse bende geldiği gibi oradan almaya gidebilirim.

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Beni de götür Levent, sen sık sık gidiyorsun beni ara sıra götür yeter. :F Aradığın siteyi bulursun inşallah. Araştırmana yardımcı olmaya çalışırım.

3. lcturkey

lcturkey

İsim:
    Levent Cepdibi
    Ne zaman istersen temel abi alın vizeyi gidelim gezelim beraber :)

4. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    İnşallah Levent'im inşallah. :)

5. MYTHDIVER

MYTHDIVER

Levent im ,
    Bende mercan konusunu Yunanistandaki arkadaşlara arştırtıyorum bulursam sana dönerim.Fakat anlamadığım bir şey var Mercanların naklı nasıl olacak susuz ölmezler mi?Yine sazanca bir soru oldu ama:)alıştınız artık bana :basardim:

ertnylmz bunu beğendi.
  6. lcturkey

lcturkey

İsim:
    Levent Cepdibi
    Kamil abi bende tam olarak bilmiyorum ama galiba beyaz straforlar içinde bir miktar su ile taşıyorlar.Mercanların bazıları oldukca dayanıklı ve ısı azalmasını veya artmasını önleyici bazı maddeler koyuyorlar içlerine

7. MYTHDIVER

MYTHDIVER

Dostum umut vermek gibi olmasın ama hanımın müşterileri Yunanistandan ve biri gayet iyi türkçe biliyor derdimi anlattım bi araştırayım dedi.Sonuç olumlu olursa o tarz nakil çok kolay olur çünkü işleri straforla balık ve midye götürmek :basardim:
    Bulabilirsek kesin dönerim sana ortada buluşur hallederiz mercan olayını :F
    Birde benim çıkardıklarım var ama onlar sizin akvaryumdakiler kadar güzel değil.

8. cimlikaya

cimlikaya

Yer:
    İST.
    İsim:
    Teoman Çimlikaya
    Selamlar bence balık vede diğer canlılar için yurtdışına gitmeye hiç gerek yok bir hafta sonu (cumartesi)günü ayarlarsınız istanbula gelirsiniz bizlerde Temelimle beraber İstanbuldaki bütün deniz akvaryumcularını sizlere gezdirir fikir sahibi vede canlı sahibi olmanızı sağlarız. :heyo:

9. lcturkey

lcturkey

İsim:
    Levent Cepdibi
    Teşekkürler teoman abi zaten en kısa zamanda gelip sizlerle tanışmak istiyorum ama malesef ki cumartesi günleri çalışıyorum sadece haftaiçi izin kullanabiliyorum.Bir şekilde ayarlayacağız artık.

10. okan058

okan058

İsim:
    okan sakal
    Levent im hayırlı olsun maşallah mercan felan iyi gidiyosun ben yokken baya ilerlemiş tankın . Bu arada son durum ne merak ettim ?

11. lcturkey

lcturkey

İsim:
    Levent Cepdibi

Arkadaşlar merhaba,

Aşağıdaki siteyi bilen var mı ? sizce fiyatları nasıl ?

http://www.zoaphoria.co.uk/single_ric1.php

12. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert

Levent sen anemon araştırıyorsun sanırım ama bunlar anemon değil bilgin olsun. Tanesine ortalama £12.00 yani 25-30 lira cıvarı yazmışlar, keşke anemon olsaydılarda beraber getirtseydik. :F Bunlar ricordea yani bir çeşit pahalı mushroom türleri. Bunlar adet olarak satılıyor sitede. Bunların tane boyutu ise ortalama demir 1 lira cıvarında. Ama muhteşem renklere sahipler değil mi ?

13. lcturkey

lcturkey

İsim:
    Levent Cepdibi

Temel abi anemon olmadıklarını biliyorum ben bu adamlara yunanistana gönderim yapabilirmisiniz kargo ücre ne olur diye mail attım ve onlar geri dönüşte siz alacağınız canlıların hangileri olduğunu bize yazın bizde ona göre size kargo ücretini bildiririz demişler ama ben sonra tekrar mail atma fırsatı bulamadım.Türkiyede bunlardan pek satan göremedim.O yüzden eğer kargo ücreti fazla tutmaz ise sipariş vermeyi düşünüyorum.

Boyutları konusunda 1,5 ve 2 inch arasında oldukları yazılmış.

14. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert

Tamam işte boyutlar fazla büyük değil. Satan yerler elbette var ama fiyatlarını bilmiyorum. Bir öğrenelim yarın yazarım buraya değmeyecek gibiyse uğraşma.

Sayfayı Paylaş