1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Zararı olmaz heralde.

Başlığı 'AP Portal Blog- Üye Tank Tanıtımları' kategorisinde ogiler tarafından 17 Ekim 2008 başlatılmıştır.

1. ogiler

ogiler

İsim:
    OĞUZ URALER
    Kurduğum nano reef içerisinde 2 palyaço temizliçi karides temizlikçi salyangozlar ve danıştığım kişiye göre birde alg yiyen gobylerden 1 tane almalıymışım.Şimdi müsadenizle iki sorum olucak bu akvaryumda mavi bir floresan var rengi pek hoş sayılmaz yanına birde beyaz floresan eklemeyi düşündüm sanırım zararı olmaz ama danışmak istedim.İkinci olarak şu goby sizce almalımıyım?Teşekkürler.

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Ynt: Zararı olmaz heralde.

Türü nedir ? Oğuz, bunu bilmeden yorum yapamayız. Gobiler güzel balıklardır. Ancak kumu ağzına alarak, süzme işlemiyle beslenen türleri mevcut. Eğer bu tür ise, taban kumu ince olmalıdır. Mercan kırığı bu türe uygun değildir.

3. ogiler

ogiler

İsim:
    OĞUZ URALER

Algea eater goby bu balığın türü taban ise ince mercan kırığından.

4. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert

Mükemmel bir tercih. Yosunla mücadelede yardımcı olur. Ancak zaman içerisinde tüketeceği alg kalmadığında, zayıflayarak zayiyat gerçekleşebilir. Zira kuru yem almada zorlanan bir balıktır. Ancak dediğim gibi, kurulum aşamaları için iyi bir tercihtir.

5. ogiler

ogiler

İsim:
    OĞUZ URALER

Cevap için teşekkürler.

Sayfayı Paylaş