1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Zebra Ciklet Balığım...

Başlığı 'Tür ve Cinsiyet Belirleme Portalı' kategorisinde banamsn tarafından 29 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

1. banamsn

banamsn

Arkadaşlar Öncelikle Merhaba

Ben Dün Petshop'tan Bir Zebra Ciklet Balığı Aldım Ancak Beyaz üzerine Siyah Çizgiler Vardı 1 Adet Aldım Forumu Komple Okudum Sayılır Ancak Herşeyini Tam Bakıyorum Akvaryum 16.8 Lt lik Fanus Sayılır...
    Bugün O Beyazlıklar Üzerine Karnında Küçük Turuncu Noktalar Çıkmaya Başlamış Nedendir En Yakın Sürede Akvaryumun Ve Balığın Resmini Koyacağım...
    Balığım Petshop'çuya Göre 5-7 Aylıkmış... 8-10 Cm Arasında Birşey...

Not: Akvaryumda Sadece 1 Balık Var...

2. banamsn

banamsn

Resimde Turunculuklar Pek Belli Olmuyor Ama Karnında Hafif Turunculuklar Oluşmaya Başladı...
    Bir balık daha alıp dekore etmeyi planlıyorum akvaryumu...

Ekli Dosyalar:

3. furkant

furkant

Yer:
    İstanbul
    Balığınız dişi olduğu için karın kısmında turunculuklar var. bir erkek ve bir küçük testi alırsanız 1 aya kalmaz birsürü yavrunuz olur :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

banamsn bunu beğendi.
  4. DeatStaLKer

DeatStaLKer

İsim:
    Oğuzhan Bozkurt
    Balığınız dişi oldugu için altın sarısı benekler oluşmuş Furkant ark. Dediği gibi bir erkek koyun yeter :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. tugrul005

tugrul005

İsim:
    tuğrul
    Hocam bende zebra balığı bakıyordum bir hafta öncesine kadar balık çok tatlı bir balık ancak çok agresifler başka tür beslemenizi öneririm aşırı yavruluyorlar yavruları koyacak yer bulamıyorsunuz sonunda ve akvaryumda terör esiyor yavrular olduktan sonra dişi erkeği yavruları yiyor diye öldürüyor (yaşadım 12 cm dişi 19 cm lik en sevdiğim erkeği öldürdü ondan dolayı tür değişikliğine gittim bende) gelelim sorunuza balığınız dişi olduğu ve çiftleşme zamanı olduğu için karnında kırmızı benekler olur

Sayfayı Paylaş