1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Zetlight ZP 3500-SPS mü TWİNS HF_501 mi?

Başlığı 'Aydınlatma Armatürleri' kategorisinde Bronzeheart tarafından 25 Temmuz 2013 başlatılmıştır.

1. Bronzeheart

Bronzeheart

Yer:
    Bergama/İZMİR
    İsim:
    Ahmet Turan TUNÇYÜREK
    Merhabalar,

Uzunca bir zamandır armatür arayışındayım ve kafam iyice karışmış durumda:confused:Lütfen bana yardım edin.Hangisinde karar kılayım yada bana yok bunlar değil şu olabilir diyeceğiniz üçüncü bir seçenek varmı:).
    Öncelikle akvaryum özelliklerimden bahsedeyim;
    Akvaryum : 70x50x55h Durso tek iniş.
    Sump : 60x40x40h

Ürün özelliklerine gelirsek;
    1-Zetlight Pro Led ZP 3500-SPS

Model
    ZP3500-SPS
    Power
    144W
    Size
    42.4x15.5x5.8Hcm
    Input Voltage
    100V-240V
    White LED (3W)
    24 pcs
    12000K
    Blue LED (3W)
    20 pcs
    wavelength 450-465
    Violet LED (3W)
    4 pcs
    wavelength 410-420
    piyasa fiyatı 1000-1200 TL
    Teknik Özellikler;
    Genişlik : 460mm
    Uzunluk : 240mm
    Yükseklik : 45mm
    Mavi : 18 Ad. Edison Led
    Royal Mavi : 18 Ad. Semi Led
    Beyaz : 18 Ad. Semi Led 10.000K
    Toplam Güç : 501 - 54W
    Renk : Beyaz - Siyah
    FİYAT :600 GİBİ BİR RAKAM ALDIM.
    Biraz karışık bir konu oldu ama acil yardımlarınızı bekliyorum.

2. Bronzeheart

Bronzeheart

Yer:
    Bergama/İZMİR
    İsim:
    Ahmet Turan TUNÇYÜREK
    Birde bu zetlight ZP 3500 denilen ürünün 3 farklı modeli var karşımdaki satıcı bana Zetlight ZP 3500-SPS modelini sundu ve güzel fiyat söyledi.Satıcının sitesinde bu ürün değilde zetlight ZP 3500-6500Kmodeli var yani daha düşük modeli ve bana söylediği rakamdan çok daha pahalı.Karar veremedim bir türlü.Ne yapmalıyım?

3. bulents

bulents Özel Üye

Yer:
    İstanbul
    Maalesef armatür konusunda sadece değerlere bakarak iyi yada kötü demek mümkün değil.
    En başta söyleyeyim İkisi de kullanmadığım armatürler. Gene de yorumlarım var :)
    Zetlight için youtube aramasında sadece zetlight 3600 rastladım.Bence bir artısı yok. 3500 için Örnek tanklar varsa üreticiden video linklerini istersen karar vermende yardımcı olabilir.
    Twins zaten forumda bölümü olan bir esnaf, nano ledini canlı gördüm başarılı diyebilirim. Büyük sistemde ne olur bilmem. Deneyen olduysa yazar arkadaşlar.

Bronzeheart bunu beğendi.
  4. Bronzeheart

Bronzeheart

Yer:
    Bergama/İZMİR
    İsim:
    Ahmet Turan TUNÇYÜREK
    Evet Bülent abi bende sadece bu 2 linkte gördüm 3500'ü " ZetAkvaryum " ve " Q.Paws zetlightpro "diğer hiçbiyerde 3500 diye bir modele rastlamadım.Twins'e kıyasla fiyat+performans ve özellikleri daha üst düzey olduğu için birazdaha bu modele meyilliydim açıkçası:)Tabi sizler daha iyi bilirsiniz.

5. Bronzeheart

Bronzeheart

Yer:
    Bergama/İZMİR
    İsim:
    Ahmet Turan TUNÇYÜREK
    Doğru söylüyorsun Bülent abi yarın tedarikçiyle konuşup daha detaylı bilgiler vs.. istemem daha mantıklı olur.

6. Bronzeheart

Bronzeheart

Yer:
    Bergama/İZMİR
    İsim:
    Ahmet Turan TUNÇYÜREK
    1-Zetlight Pro Led ZP 3500-SPS
    2-ZETLIGHT PRO SERIES-3300-SPS ZP3300İki ürün arasında kaldım,eğer karar verebilirsem hayırlısıyla ikisinden birini pazartesi yada salı günü sipariş edeceğim.
    Önemli nokta 3500 hakkında detaylı bilgi internette ve taderikçide çok kısıtlı.Ama 3300 hakkında gerekli bilgiler heryerde mevcut.

7. bulents

bulents Özel Üye

Yer:
    İstanbul
    Nacizane denenmiş olanı al derim.

Sayfayı Paylaş