1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Tunze su ekleme arızası hakkında yardım

Başlığı 'Tuzlu Su Kimyası ve Ekipman Portalı' kategorisinde bin_meh tarafından 14 Aralık 2016 başlatılmıştır.

  1. bin_meh

    bin_meh

    Mesajlar:
    403
    Yer:
    istanbul-suadiye/şekerpınar-kocaeli
    İsim:
    Mehmet Ağah Bingül
    İyi günler arkadaşlar elimde tunze nano osmolator 3152 var. 1 senedir problemsiz kullanıyordum . Son dönemlerde düzgün çalışmamaya başladı. Problem şu su seviyesi aşağı düştüğünde motor devreye giriyor ama 1-2 saniye motor çalışmasıyla tak diye duruyor. Fişi çıkarıp takınca gene aynı şekilde 1-2 saniye çalışıp duruyor.
    Komple çıkarıp temizledim düzelmedi. Şamandıranın kablo bağlantısının oradaki silikon açılmış gibi geldi biraz. Kurumaya bıraktım bir süre kalorifer üstünde sonra denedim birkaç kere düzgün çalıştı. Bağlantı yerini su geçirmez yalıtım bantı ile güzelce sardım . Tekrar denedin gene aynı problem.Problem nerede olabilir? Yardım edecek birisi olursa sevinirim.
     
  2. MESUT_KERİM

    MESUT_KERİM

    Mesajlar:
    8.064
    Yer:
    ANKARA
    İsim:
    Mesut Arıkan
    MST marka varken alıyorsunuz şöyle dandik markaları sonra uğraşıp duruyorsunuz :D
    Bana röle problemi gibi geldi. bağlantı yeri ıslansa tam tersi çeker bırakmaz ;)
     
    veysel bunu beğendi.
  3. bin_meh

    bin_meh

    Mesajlar:
    403
    Yer:
    istanbul-suadiye/şekerpınar-kocaeli
    İsim:
    Mehmet Ağah Bingül
    Aldığım zaman bilmiyordum mst markasını ))) ne yapmak lazım mesut bey? düzelir mi?
     
    MESUT_KERİM bunu beğendi.
  4. MESUT_KERİM

    MESUT_KERİM

    Mesajlar:
    8.064
    Yer:
    ANKARA
    İsim:
    Mesut Arıkan
    İnsan bile tamir oluyor ;)
     

Sayfayı Paylaş